Με Jota και Matip στην εντεκάδα; (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Manchester City vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Etihad Stadium
Ημερομηνία: 08.11.2020
Ώρα έναρξης: 18:30
Διαιτητής: Craig Pawson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Η Liverpool, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Diogo Jota που σημείωσε hat-trick, επικράτησε και στο Bergamo με 0-5 επί της Atalanta κάνοντας σπουδαίο βήμα όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρώτη θέση του ομίλου της.

Οι Reds επιστρέφουν σήμερα στην αγωνιστική δράση της Premier League πριν τη νέα διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Στο Manchester, λοιπόν, η ομάδα του Jurgen Klopp έχει μια σπουδαία αποστολή στα χέρια της, με στόχο το τρίποντο που θα την επαναφέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα ανοίξει τη διαφορά από τους Cityzens.

Ο Γερμανός προπονητής δε θα έχει στη διάθεση του τον Thiago Alcantara που δε θα πραγματοποιήσει το σύντομο ταξίδι από το Liverpool στο Manchester, ενώ ο Joel Matip είναι έτοιμος και μένει να δούμε αν θα επιλεγεί στο αρχικό σχήμα έναντι του Rhys Williams.

”Πονοκέφαλο” αποτελεί και η επιλογή του τρίτου μέσου δίπλα στον αρχηγό της ομάδας, Jordan Henderson, και στον Gini Wijnaldum. Δεν είναι ξεκάθαρο δηλαδή αν ο Diogo Jota θα ξεκινήσει μαζί με τον Bobby Firmino στην ενδεκάδα, με κάποιον από τους δύο να κινείται σε μεσοεπιθετικό χώρο ή αν θα αγωνιστεί ένας εκ των James Milner και Naby Keita.

Αντίπαλος:

Μέτρια για την ποιότητα και την αξία των παιχτών της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εκκίνηση της Manchester City στη σεζόν 2020/21, που μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες απέναντι σε West Ham και Leeds, και μια ήττα με σκορ 2-5 από τη Leicester.

Συγκεκριμένα, οι Πολίτες βρίσκονται στην 12η θέση με 11 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη 15η Leeds United, ταυτόχρονα όμως δύο πόντους πίσω από την 6η Everton, έχοντας και ένα αναβληθέν παιχνίδι, αυτό της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος.

O Pep Guardiola δεν υπολογίζει στους τραυματίες Sergio Aguero, Fernandinho και Benjamin Mendy.

Πιθανές εντεκάδες:

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Dias, Laporte, Cancelo – De Bruyne, Rodrigo, Gundogan – Torres, Jesus, Sterling
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson – Henderson, Jota, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *