Με τον αρχηγό της για την πρωτιά! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Brighton vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Amex Stadium
Ημερομηνία: 28.11.2020
Ώρα έναρξης: 14:30
Διαιτητής: Stewart Attwell
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτηση με 3-0 επί της Leicester στο Anfield, ακολούθησε μεσοβδόμαδα μια εξίσου σημαντική νίκη της Atalanta με σκορ 0-2 επί της γηπεδούχου Liverpool, που έτσι γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φάση των ομίλων του φετινού Champions League.

Κατά συνέπεια οι Reds θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την πρόσβαση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης την Τρίτη, απέναντι στον Ajax, στο Amsterdam. Μεσολαβεί βεβαίως το σημερινό, μεσημεριανό παιχνίδι απέναντι στη Brighton στον αγγλικό νότο.

Ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson, αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στον σημερινό αγώνα, κάτι που δεν ισχύει για τους Thiago, Naby Keita και Shaqiri. Ο Trent Alexander-Arnold παραμένει εκτός γρασιδιού με τον James Milner να αναμένεται να καλύψει και σήμερα το κενό του στο αρχικό σχήμα του Jurgen Klopp.

Αντίπαλος:

Την 2η της νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από το τρίποντο στο Newcastle με 0-3 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League, πήρε την περασμένη εβδομάδα η Brighton. Oι Danny Welbeck και Solly March σκόραραν για να χαρίσουν τους 3 βαθμούς στην ομάδα τους απέναντι στην Aston Villa, στο Birmingham.

Έτσι οι Γλάροι έφτασαν τους 9 βαθμούς και παρέμειναν στην 16η θέση, 4 πόντους μακριά από την 17η Burnley και έναν παραπάνω από την 18η Fulham και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο πρώην κόκκινος, Adam Lallana, θα επανεξεταστεί πριν την σέντρα για να κριθεί η συμμετοχή του η μη απέναντι στην πρώην ομάδα του. Το ίδιο ισχύει και για τους Leandro Trossard και Davy Propper που θεωρούνται επίσης αμφίβολοι για την αναμέτρηση κόντρα στους πρωταθλητές.

Ο Tariq Lamptey αποβλήθηκε στο Villa Park και θα είναι απών ενώ τη λίστα των απουσιών για τον Graham Potter συμπληρώνουν οι τραυματίες Florin Andone και Alexis Mac Allister.

Πιθανές εντεκάδες:

Brighton (3-4-2-1): Ryan – Webster, Dunk, Burn – Veltman, White, Bissouma, March – Lallana, Trossard – Welbeck
Liverpool (4-3-3): Alisson – Milner, Matip, Fabinho, Robertson – Henderson, Jota, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *