Με σημαντικές επιστροφές για το τρίποντο! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Sheffield United

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 24.10.2020
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Mike Dean
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Στην Ολλανδία, και συγκεκριμένα στο Amsterdam, ταξίδεψε μεσοβδόμαδα η Liverpool, όπου και επικράτησε του Ajax με 0-1, χάρη σε αυτογκόλ των γηπεδούχων έπειτα από προσπάθεια του Sadio Mane.

Πριν την πρεμιέρα, λοιπόν, του Champions League, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον τεράστιο τραυματισμό του Virgil Van Dijk, τη θέση του οποίου πήρε ο Fabinho στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Joel Matip αντιμετώπιζε ενοχλήσεις. Ο Καμερουνέζος υπολογίζεται κανονικά για την αποψινή αναμέτρηση, κάτι που ισχύει και για τον Naby Keita.

Οι Alisson και Thiago Alcantara θα περάσουν τεστ φυσικής κατάστασης, με τον Ισπανό μέσο να μετράει περισσότερες πιθανότητες για συμμετοχή στο Anfield. Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του, εν αντιθέσει με τον Alex Oxlade-Chamberlain που παραμένει σταθερά εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αντίπαλος:

Άλλη ομάδα σε σχέση με αυτή που γνωρίσαμε πέρυσι, στην πρώτη της σεζόν μετά από χρόνια στην Premier League, δείχνει η Sheffield United. Συγκεκριμένα, οι Blades μετράνε μόλις έναν πόντο στα πρώτα πέντε τους παιχνίδια, απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, Fulham.

Φυσικά παραμένουν μια ιδιαίτερα σκληροτράχηλη ομάδα, με άμυνα που απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να ξεκλειδωθεί. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η Sheffield United, παρότι έχει την χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα, έχει δεχθεί 7 τέρματα, πράγμα που της δίνει το 3ο καλύτερο παθητικό ρεκόρ μέχρι στιγμής, ενώ πέρυσι είχε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά την πρώτη τριάδα των Liverpool, Manchester City και Manchester United.

O Chris Wilder δε θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Jack O’Connell, John Fleck, Lys Mousset και Max Lowe.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Gomez, Fabinho, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Keita – Salah, Firmino, Mane
Sheffield United (3-5-2): Ramsdale – Basham, Ampadu, Egan – Baldock, Lundstram, Norwood, Berge, Stevens – McBurnie, Brewster

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *