Με πολύ δυνατή ομάδα παρά το rotation! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Porto

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 24.11.2021
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Felix Zwayer
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

Νέα ομάδας:

Με μια από τις πιο εντυπωσιακές της φετινές εμφανίσεις, η Liverpool ήταν η απόλυτη κυρίαρχος επί 90 λεπτά κόντρα στην Arsenal και την διέλυσε με 4-0, με τους Reds μάλιστα να σπαταλάνε πολλαπλές μεγάλες ευκαιρίες. Με εξασφαλισμένη την πρωτιά στον όμιλο του Champions League, την Chelsea στο +4 και ένα βαρύ χειμερινό πρόγραμμα που ξεκινάει, τα βλέμματα είναι στραμμένα αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και ο Jurgen Klopp θα αξιοποιήσει την αποψινή αναμέτρηση ως ευκαιρία να ξεκουραστούν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ασταμάτητα την τρέχουσα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Konate θα αντικαταστήσει τον Joel Matip στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Τσιμίκας θα διατηρήσει τη θέση του στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας έναντι του Robertson που επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Fabinho θα ξεκουραστεί, με τη θέση του στο κέντρο να διεκδικεί πολύ έντονα ο Tyler Morton. Ο Diogo Jota προπονήθηκε κανονικά, παρά το χτύπημα του στο γόνατο το Σάββατο, ωστόσο ο Divock Origi θα πάρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, ενώ ιδιαίτερα πιθανό είναι το σενάριο να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του Klopp και ο Takumi Minamino.

Οι Roberto Firmino, Joe Gomez, James Milner, Naby Keita, Curtis Jones και φυσικά ο Harvey Elliott, παραμένουν πάντα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αντίπαλος:

Η Porto έρχεται στο Anfield με στόχο τη νίκη, καθώς την ίδια ώρα η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει στην έδρα της την ουραγό του ομίλου, Milan, και ένα δικό της τρίποντο θα σημαίνει πως έχει την πρόκριση στα δικά της χέρια πλέον, αν η Porto δεν κερδίσει απόψε. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται την τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία και το μόνο σίγουρο είναι πως οι Δράκοι δεν θέλουν να κοντραριστούν με τους Ισπανούς με την πλάτη στον τοίχο.

Μοναδική απουσία για τους Πορτογάλους είναι ο Ivan Marcano.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas – Thiago, Henderson, Morton – Salah, Origi, Minamino
Porto (4-4-2): Costa – Mario, Pepe, Mbemba, Sanusi – Otavio, Uribe, Oliveira, Diaz – Evanilson, Taremi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *