Με κόσμο και Kelleher για την πρωτιά! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Wolves

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 06.12.2020
Ώρα έναρξης: 21:15
Διαιτητής: Craig Pawson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Την πρόκριση της στην φάση των 16 του Champions League εξασφάλισε μεσοβδόμαδα η Liverpool με νίκη απέναντι στον Ajax με σκορ 1-0, με το ”δικό της παιδί”, Curtis Jones, να χρίζεται σκόρερ του μοναδικού τέρματος.

Η λίστα των απουσιών επεκτάθηκε φυσικά και στο παιχνίδι του Anfield, καθώς έγινε γνωστό πως ο Alisson αντιμετωπίζει και ο ίδιος πρόβλημα τραυματισμού, με τον νεαρό Caoimhin Kelleher να τον αντικαθιστά ανάμεσα στα δοκάρια.

Οι Thiago, Milner, Shaqiri και Alex Oxlade-Chamberlain δε θα είναι διαθέσιμοι απόψε, ενώ ο Andrew Robertson θεωρείται αμφίβολος, όμως οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Ο Trent Alexander-Arnold επέστρεψε στις προπονήσεις και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα του Jurgen Klopp.

Το μεγάλο νέο της ημέρας βέβαια, είναι η επιστροφή του κόσμου στο Αnfield, εννιά μήνες μετά την επιβολή καθολικού lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το Kop να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει περί των 2.000 φίλων των Reds!

Ακολουθήστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter!

Αντίπαλος:

Η Wolves των 17 πόντων βρίσκεται στη 10η θέση, 4 μόλις βαθμούς πριν από την 4η Liverpool. Το σύνολο του Nuno Espirito Santo κατέχει το ρεκόρ της 2η καλύτερης άμυνας μετά την πρωτοπόρο Tottenham, ενώ το μεγάλο, δυσάρεστο, νέο για την ομάδα από τα Midlands είναι ο τραυματισμός του Raul Jimenez στο κεφάλι.

Ο Jonny είναι μακροχρόνιος τραυματίας με ρήξη χιαστών, ενώ ο Roman Saiss κρίνεται αμφίβολος.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Williams, Matip, Fabinho, Robertson – Gini, Henderson, Jones – Salah, Firmino, Mane
Wolverhampton Wanderers (4-3-3): Patricio – Semedo, Boly, Coady, Marcal – Dendoncker, Neves, Moutinho – Traore, Podence, Neto

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *