Με δυνατή ομάδα για τον τελικό! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Arsenal vs Liverpool

Διοργάνωση: League Cup
Έδρα: Emirates Stadium
Ημερομηνία: 20.01.2022

Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: Martin Atkinson
Τηλεοπτική μετάδοση: NovaSports HD

Νέα ομάδας:

Έναν ολόκληρο μήνα (16 Δεκεμβρίου – 16 Ιανουαρίου) χρειάστηκε η Liverpool για να γευτεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, με την τελευταία της νίκη να αποτελεί το 3-1 κόντρα στη Newcastle. Αυτή τη φορά, οι Reds επικράτησαν της Brentford με σκορ 3-0, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή του πρωταθλήματος και αφήνοντας πίσω τους την Chelsea.

Η Liverpool απόψε αγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό του League Cup, απέναντι στην Arsenal, σε Λονδρέζικο έδαφος μετά την λευκή ισοπαλία στην πρώτη αναμέτρηση του Anfield. Ο Jurgen Klopp δε θα έχει στη διάθεση του, φυσικά, τους Salah, Mane και Keita που εκπροσωπούν τις εθνικές τους ομάδες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, και με τους τρεις μάλιστα να εξασφαλίζουν μεσοβδόμαδα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τραυματίες είναι οι Thiago, Divock Origi και Nat Phillips, ενώ ο Alex Oxlade-Chamberlain αποκόμισε τραυματισμό κόντρα στην Brentford, ο οποίος αν και είναι εξαιρετικά ελαφρύτερος από τις πρώτες ανησυχίες που εκφράστηκαν, δε θα του επιτρέψει να αγωνιστεί απόψε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Τέλος, ο Harvey Elliott, 4 μήνες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Leeds, επέστρεψε στις προπονήσεις ωστόσο δεν είναι ακόμη έτοιμος να πάρει μέρος σε αναμέτρηση της Liverpool.

Αντίπαλος:

Απόντες για την ομάδα του Mikel Arteta θα είναι οι τραυματίες Sead Kolasinac και Cedric Soares, καθώς και ο τιμωρημένος Granit Xhaka μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο Anfield.

Πιθανές εντεκάδες:

Arsenal (4-4-1-1): Ramsdale – Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tierney – Saka, White, Lokonga, Martinelli – Odegaard – Lacazette
Liverpool (4-3-3): Kellher – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Jones – Jota, Firmino, Minamino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *