Με απόφαση τελευταίας στιγμής! (Pregame)

Στην δράση της Premier League επιστρέφει σε περίπου δύο ώρες η Liverpool που βλέπει τους τερματοφύλακες της να τραυματίζονται έναv προς έναv.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Southampton vs Liverpool
Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: St Mary’s Stadium
Ημερομηνία: 17.08.2019
Ώρα έναρξης: 17:00
Διαιτητής: Andre Marriner
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 2HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Τον δεύτερο της τίτλο σε λιγότερο από τρεις μήνες κατάκτησε μεσοβδόμαδα η Liverpool επικρατώντας της Chelsea στα πέναλτι για τον τελικό του Super Cup με τον Adrian να αποκρούει το τελευταίο πέναλτι των Μπλέ και να χαρακτηρίζεται ήρωας. Ο Ισπανός που αποκτήθηκε ως ελεύθερος και υπολογίζεται για αναπληρωματικός πήρε το βάπτισμα του πυρρός καθώς ο Alisson τραυματίστηκε στην πρεμιέρα με την Norwich και χρειάστηκε να τον αντικαταστήσει. Και ο ίδιος όμως είχε την ίδια τύχη καθώς δευτερόλεπτα μετά την επέμβαση του στην εκτέλεση του Abraham δέχθηκε τάκλιν από οπαδό των Reds που εισέβαλλε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει τον θρίαμβο της ομάδας του, κάτι πραγματικά ανήκουστο και γεγονός που φυσικά εξαγρίωσε τον Jurgen Klopp.

Ο Γερμανός τεχνικός θα ακούσει την άποψη του ιατρικού επιτελείου λίγο πριν την έναρξη του σημερινού παιχνιδιού και θα αποφασίσει αν ο Adrian είναι ικανός να αγωνιστεί η αν θα χρειαστεί η συμμετοχή του Lonergan. O Kelleher που επίσης ήταν τραυματίας επιστρέφει ωστόσο δεν δείχνει έτοιμος να πάρει την θέση του Ισπανού. Τέλος, ο Klopp δεν υπολογίζει και στον Naby Keita που δεν ταξίδεψε στην Νότια Ακτή της Αγγλίας.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Southampton φλέρταρε και πέρυσι με τον υποβιβασμό με τον Mark Hughes να δέχεται την ευθύνη για την κατάσταση της ομάδας, κάτι που τον οδήγησε στην απόλυση. O Ralph Hasenhuttl έγινε ο επόμενος μόνιμος προπονητής των Άγιων και βελτίωσε αρκετά την απόδοση της ομάδας ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Παρά τον καλό της προπονητή η Southampton υποφέρει από ένα ελλειπές ρόστερ και με τις απαραίτητες κινήσεις για ενίσχυση να μην συμβαίνουν το καλοκαίρι στον κατάλληλο βαθμό, παραμένει από τις υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό, με την ήττα από την Burnley με 3-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να αποτελεί ένα μικρό δείγμα αυτού του σεναρίου.

Όλους τους παίχτες του θα έχει διαθέσιμους σήμερα ο Αυστριακός προπονητής.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Εύκολα επικράτησε στο Anfield με 3-0 πέρυσι η Liverpool της Southampton με τους Μatip και Salah να σκοράρουν ενώ στα δίχτυα της ομάδας του έστειλε την μπάλα ο Hoedt. Στο παιχνίδι του Southampton η Liverpool δυσκολεύτηκε πάρα πολύ με τον Shane Long να ανοίγει το σκορ νωρίς στην βραδιά. Ο Naby Keita ισοφάρισε στο 35′ και το παιχνίδι βρισκόταν στην ισοπαλία μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο όταν και ο Mohamed Salah σκόραρε σε πολύ όμορφη αντεπίθεση με τον Jordan Henderson να σφραγίζει την νίκη της ομάδας του πέντε λεπτά αργότερα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Southampton (3-5-2): Gunn – Bednarek, Vestergaard, Danso – Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Bertrand – Redmond, Adams

Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *