Με απουσίες για το -1 από την κορυφή! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: West Ham vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: London Stadium
Ημερομηνία: 07.11.2021

Ώρα έναρξης: 18:30
Διαιτητής: Craig Pawson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

Νέα ομάδας:

Η νίκη με 2-0 της Liverpool επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, μεσοβδόμαδα, της εξασφάλισε μαθηματικά όχι μόνο την πρόκριση, άλλα και την πρωτιά του ομίλου με δύο αγώνες να απομένουν, απέναντι σε Milan και Porto, καμία εκ των οποίων δεν μπορεί να φτάσει τη βαθμολογική συγκομιδή των Reds. Σήμερα το απόγευμα, απέναντι σε έναν εξαιρετικά δυνατό και φορμαρισμένο αντίπαλο, η ομάδα από το Merseyside αναζητά τη νίκη που θα τη φέρει έναν, μόλις, πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Chelsea, πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο Roberto Firmino, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι του Champions League, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον μηρό που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα. Τραυματίες είναι επίσης οι Joe Gomez, Naby Keita, Curtis Jones, James Milner και φυσικά ο Harvey Elliott, με την επιστροφή των περισσότερων να υπολογίζεται τουλάχιστον μετά τη διακοπή. Ωστόσο, ο Jurgen Klopp θα έχει κανονικά στη διάθεση του τους Fabinho και Thiago που επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση κόντρα στους Μαδριλένους.

Αντίπαλος:

Στην 4η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η West Ham United, έχοντας μαζέψει 20 πόντους σε 10 αγωνιστικές ημέρες, 3 περισσότερους από την 5η Manchester United η οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο. Οι Λονδρέζοι έχουν 4 νίκες στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα, και μόλις μια ήττα με σκορ 1-2 από την Brentford. Μόνο η συμπολίτισσα Chelsea βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα, ενώ η ομάδα του Thomas Tuchel μαζί με τις Manchester City και Liverpool αποτελούν και τις μοναδικές ομάδες που έχουν σκοράρει περισσότερες φορές από τα Σφυριά.

Εξαιρετική είναι η εικόνα της ομάδας και στις υπόλοιπες διοργανώσεις καθώς στο League Cup ”πέταξε” εκτός διοργάνωσης και τις δύο ομάδες του Manchester και καλείται να αντιμετωπίσει την Tottenham στα προημιτελικά. Αναφορικά με το Europa League, η West Ham χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στους δύο εναπομείναντες αγώνες για να κατακτήσει την πρωτιά του ομίλου, θέση που την στέλνει απευθείας στην φάση των 16 της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Andriy Yarmolenko και Nikola Vlasic αποτελούν τους μοναδικούς ποδοσφαιριστές που κρίνονται ως αμφίβολοι για την ομάδα του David Moyes.

Πιθανές εντεκάδες:

West Ham (4-2-3-1): Fabianski – Johnson, Zouma, Ogbonna, Cresswell – Soucek, Rice – Bowen, Benrahma, Fornals – Antonio
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *