Με αμφίβολους Alisson και Thiago για το 3/3! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Arsenal

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 28.09.2020

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Craig Pawson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Από το Lincoln και την ομώνυμη ομάδα πέρασε νικηφόρα η Liverpool με σκορ 2-7 στο πλαίσιο του League Cup μεσοβδόμαδα. Οι πρωταθλητές Αγγλίας προχώρησαν έτσι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Arsenal.

Οι Λονδρέζοι αποτελούν το αντίπαλο δέος και στην αποψινή αναμέτρηση των Reds, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα από το Merseyside μετράει το απόλυτο των νικών έναντι σε Leeds United και Chelsea και θέλει να φτάσει στο 3/3 κόντρα σε έναν ακόμη σπουδαίο αντίπαλο.

Στην προσπάθεια αυτή, ο προπονητής της ομάδας, Jurgen Klopp, βλέπει τον αρχηγό της ομάδας, Jordan Henderson, να παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο Stamford Bridge την περασμένη Κυριακή.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον Joel Matip, με την επιστροφή του στις προπονήσεις να αναμένεται να πραγματοποιηθεί με την έλευση του πρώτου δεκαπενθημέρου του Οκτωβρίου. Ο έτερος κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Joe Gomez, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και του στέρησαν τη συμμετοχή από το προηγούμενο ντέρμπι και πρόκειται να επιστρέψει στην αρχική σύνθεση του Γερμανού τεχνικού.

Η μεγάλη ανησυχία που επικρατεί, ωστόσο, στην πλευρά της Liverpool ακούει στο όνομα του Alisson Becker που απουσίασε από ορισμένες προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με την παρουσία του στο Anfield απόψε να κρίνεται αμφίβολη.

Αυτή θα εξαρτηθεί από εξετάσεις λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα, με τον νεοαποκτηθέντα, Thiago Alcantara, να υποβάλλεται επίσης σε παρόμοια τεστ, προκειμένου να αποφασιστεί η συμμετοχή του ή μη σήμερα το βράδυ. Ο Alex Oxlade-Chamberlain εξακολουθεί σταθερά να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αντίπαλος:

Με ισχυρές φιλοδοξίες ξεκίνησε η σεζόν 2020/21 για την Arsenal του Mikel Arteta. Η εικόνα της ομάδας έχει σαφώς βελτιωθεί από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ισπανός πρώην μέσος των Λονδρέζων, τα αποτελέσματα της παρουσιάζουν περισσότερη σταθερότητα, ενώ κατέκτησε το FA Cup, και το Community Shield απέναντι στην αποψινό της αντίπαλο.

Η ομάδα από την πρωτεύουσα του νησιού μετράει και η ίδια το απόλυτο 2/2 απέναντι στις επίσης Λονδρέζικες Fulham και West Ham United και στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγγλικό Βορά, έχοντας γενικότερο στόχο την επιστροφή της στο Champions League έπειτα από μακροχρόνια απουσία.

Απόντες από το σημερινό παιχνίδι στο Anfield θα είναι οι τραυματίες Shkodran Mustafi, Calum Chambers, Gabriel Martinelli, Emile Smith-Rowe και Pablo Mari, ενώ οι Cedric Soares και Σωκράτης Παπασταθόπουλος θεωρούνται αμφίβολοι. Ο Kieran Tierney θα βρεθεί κανονικότατα στις διαθέσεις του Mikel Arteta.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Keita, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane
Arsenal (3-4-3): Leno – David Luiz, Gabriel, Tierney – Bellerin, Xhaka, Ceballos, Saka – Willian, Lacazette, Aubameyang

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *