Μία γιγάντια αναμέτρηση! (Pregame)

Ποδαρικό στο 2019 κάνει η Liverpool με ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι που θα δώσει όλη αυτή την χρονιά. Απόψε έχουμε έναν γιγάντιο αγώνα, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

Manchester City vs Liverpool
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Etihad
Ημερομηνία: 03.01.2019
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Anthony Taylor
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η Liverpool πραγματοποίησε έναν ιδανικό Δεκέμβριο, και επικρατώντας της Arsenal με 5-1 έδωσε έναν ιδανικό επίλογο στο 2018. Έτσι ακριβώς, τόσο τέλεια, θέλει κάθε φίλος των Reds να ξεκινήσει και το 2019, σε ένα ντέρμπι που ναι μεν δεν θα κρίνει άμεσα τον τίτλο αλλά θα δώσει τεράστια φτερά σε όποια ομάδα κερδίσει.

Για την αποψινή αναμέτρηση, ο Jurgen Klopp υπολογίζει κανονικά στον James Milner, ενώ εκτός παραμένουν οι Joe Gomez και Joel Matip.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η ομάδα του Pep Guardiola έδειχνε και φέτος ικανή να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς παρουσίαζε μια εικόνα καλύτερη και από της περσινής σεζόν, μέχρι που μπήκε ο Δεκέμβρης. Ο μήνας αυτός ήταν καταστροφικός για τους Citizens που είδαν το αήττητο τους να σπάει στο Stamford Bridge, ενώ ακολούθησαν και ήττες από Crystal Palace και Leicester.

Παράλληλα, όλα πήγαιναν ιδανικά για την Liverpool με αποτέλεσμα να ξεφύγει 7 πόντους από την City, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση. Φυσικά, οι Πολίτες δείχνουν ακόμα ικανοί να κατακτήσουν την φετινή Premier League, ασχέτως αν η Liverpool προς το παρών πείθει περισσότερο. Η ομάδα από το Manchester έχει ακόμα το καλύτερο επιθετικό ρεκόρ, μετρώντας 54 τέρματα, 6 περισσότερα από τους Reds. Παράλληλα έχει και το δεύτερο καλύτερο παθητικό ρεκόρ, έχοντας δεχτεί 16 γκολ, τα διπλάσια από την Liverpool.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Ο Pep Guardiola δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Benjamin Mendy και τον τιμωρημένο Fabian Delph, ενώ ο Kevin De Bruyne θεωρείται αμφίβολος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Στο Anfield, νωρίς τον Οκτώβριο, Liverpool και Manchester City κόλλησαν στην λευκή ισοπαλία, με την μοναδική αλησμόνητη στιγμή στο παιχνίδι να αποτελεί το χαμένο πέναλτι του Mahrez στο 85′, με το οποίο οι Citizens είχαν την ευκαιρία να πάρουν ένα τεράστιο διπλό στο Merseyside, το πρώτο τους μετά το 2003.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της Liverpool, έχοντας μπροστά του τους Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk και Robertson.

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Wijnaldum, Fabinho και έναν από τους Milner και Henderson.

Η επιθετική γραμμή θα συντελείται από τους Salah, Firmino και Mane.

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Stones, Kompany, Laporte – B. Silva, Fernandinho, D. Silva – Sterling, Aguero, Sane

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Milner / Henderson – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *