Κυνηγά… τρελά ποσά από εταιρίες ένδυσης η Liverpool!

Με το τρέχον συμβόλαιο με τη New Balance να λήγει του χρόνου, στη Liverpool όχι απλώς σκέφτονται το επόμενο αλλά έχουν θέσει τον οικονομικό πήχη στα ύψη!

Η Liverpool κερδίζει £45εκ. κάθε σεζόν από την New Balance ώστε να φορά τα ρούχα της και να «πουλάει» το brand της. Το συμβόλαιο με την εν λόγω εταιρία – με την οποία οι Reds συνεργάζονται επίσημα από το 2015/16 αν και ουσιαστικά από το 2012/13 με την θυγατρική της NB, την Warrior – λήγει το επόμενο καλοκαίρι (τέλος 2019/20) και ο Διευθυντής Διαχείρισης, Billy Hogan, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις τόσο για ανανέωση του, όσο και για σύναψη νέου, με άλλες εταιρίες-κολοσούς.

Το σπουδαίο της υπόθεσης είναι πως ο Hogan έχει θέσει πολύ ψηλά τις απαιτήσεις του, θεωρώντας πως η Liverpool αξίζει να κυνηγήσει και εν τέλει να απολάβει όσα απολαμβάνει αυτήν την στιγμή και η Manchester United, ήτοι £75εκ τον χρόνο από την Adidas. Οι άνθρωποι του συλλόγου βασίζονται στο γεγονός πως η συμμετοχή στον περυσινό τελικό του Champions League, καθώς και η φετινή διεκδίκηση της Premier League, έχουν οπωσδήποτε δώσει μεγαλύτερη υπόσταση στο brand name της ομάδας, το οποίο βρισκόταν σε ύφεση για σχεδόν μια δεκαετία. Επομένως, στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησε με τις εταιρίες ένδυσης, ο Hogan έχει πολύ ισχυρά χαρτιά να ρίξει στο τραπέζι.

Πάντως, το κατάστημα της Liverpool… ξεπούλησε από κόκκινες και μωβ φανέλες, καταγράφοντας φέτος τις περισσότερες πωλήσεις επί New Balance, γεγονός που ανακοίνωσε η ίδια. Νέες παραλαβές αναμένονται στα τέλη Φλεβάρη, ενώ όσοι θέλουν οπωσδήποτε να αγοράσουν τώρα μια από τις φετινές φανέλες, τότε μάλλον θα πρέπει να… βολευτούν με την δεύτερη, την λευκοπράσινη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *