Έτοιμος να γίνει ο τρίτος παίκτης της Liverpool που οδηγείται στα χέρια του Steven Gerrard, μετά την πρόσληψή του ως πρώτος προπονητής της Rangers, είναι ο Sheyi Ojo!

Ο νεαρός εξτρέμ βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Hummel Training Centre, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη σκωτσέζικη ομάδα με τη μορφή μονοετούς δανεισμού.

Οι προηγούμενες επιλογές του Stevie G από τα νεαρά παιδιά της Liverpool ήταν οι Ryan Kent και Ovie Ejaria για την περσινή σεζόν, με τους δυο παίκτες να μην γνωρίζουν την ίδια επιτυχία.

Ο Kent ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας την περασμένη χρονιά, μετρώντας μια γεμάτη σεζόν με συνολικά 43 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αντίθετα, ο Ejaria δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και επέστρεψε τον Γενάρη στη Liverpool, για να ξαναδοθεί δανεικός στην Reading.

Ο Gerrard ευελπιστεί πως η απόκτηση του Ojo θα είναι μια ευκαιρία για τον νεαρό να αναβιώσει την καριέρα του και να βοηθήσει την Rangers να διεκδικήσει τον πολυπόθητο τίτλο.

Μια ενδεχόμενη καλή σεζόν του Άγγλου στη Γλασκόβη θα ήταν ιδανική για όλες τις πλευρές, αφού και ο παίκτης θα μπορέσει να ανεβάσει τις μετοχές του, αλλά και η Liverpool να ελπίζει σε μια μετέπειτα καλή του πώληση, όπως αναμένεται να γίνει με τον Kent το φετινό καλοκαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *