Κανένα θέμα απόκτησης του Abdul Fatawu Issahaku!

H Liverpool δεν αναμείχθηκε ποτέ σε διαπραγματεύσεις με τον νεαρό Γκανέζο, παρά τα ρεπορτάζ που προέκυψαν τις προηγούμενες εβδομάδες στα social media.

Πριν από περίπου 3 εβδομάδες, προέκυψε από το πουθενά θέμα απόκτησης του νεαρού Γκανέζου μεσοεπιθετικού, Abdul Fatawu Issahaku, με πολλές σελίδες της Liverpool, τόσο Ελληνικές όσο και Παγκόσμιες, να βιάζονται να “ανακοινώσουν” τον 17χρονο.

Αφορμή, ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Steadfast FC, ομάδας της Β’ κατηγορίας της Γκάνας στην οποία αγωνίζεται ο νεαρός, ενημερώνοντάς μας πως οι διαπραγματεύσεις για τη “μετακόμιση” του νεαρού στο εξωτερικό, ήταν επιτυχείς, για ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο Ευρώ. Αργότερα, τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για μάχη μεταξύ Liverpool και Leverkusen, με τους κόκκινους να βγαίνουν νικητές από αυτήν.

Ωστόσο, το πρώτο πράγμα που δεν κολλάει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πως ο ποδοσφαιριστής είναι κάτω των 18 ετών, οπότε δεν τίθεται θέμα απόκτησής του, μιας και κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Στη συνέχεια, όπως μας επιβεβαιώνει σήμερα ο James Pearce, o ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο δυναμικό της Sporting Lisbon, χωρίς να υπάρχει κάποια ανάμειξη της Liverpool ή υποχρέωση αγοράς του σε έναν χρόνο από αυτήν.

Το LiverpoolFans.gr, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την εγκυρότητά του σε μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, βάζοντας την έγκυρη ενημέρωση του κόσμου πάνω από τα “κλικς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *