Κακός…μπελάς ο Markovic: Τέλος στα σενάρια για ΠΑΟΚ λόγω Καρέλη!

Ο Σέρβος έχει κυριολεκτικά κολλήσει στο Liverpool.

Η Liverpool είχε ενημερώσει καιρό τώρα τον Lazar Markovic πως δεν τον υπολογίζει και του ζήτησε να βρει νέα ομάδα και να φέρει μια πρόταση μεταγραφής ή δανεισμού. Σήμερα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, το ρεπορτάζ – που σας μετέδωσε και το liverpoolfans.gr – ήθελε την Anderlecht και τον ΠΑΟΚ να έχουν κάνει ξεχωριστές κρούσεις για τον παίκτη και το μπαλάκι να πέφτει σε αυτόν όσον αφορά στην απόφαση.

Περιμένοντας, λοιπόν, τα νέα και τις σχετικές ανακοινώσεις, ήρθε προ ολίγου η είδηση εκ…Θεσσαλονίκης ότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε ως δανεικό με οψιόν αγοράς τον Νίκο Καρέλη, που αγωνίζεται στη θέση του Lazar Markovic, για να κλείσει έτσι το κεφάλαιο «δικεφάλου του βορρά» για την υπόθεση του Σέρβου εξτρέμ.

Με μόνη την Άντερλεχτ πλέον στο παιχνίδι, αναμένει κανείς να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Markovic στους Βέλγους, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός και στο τελευταίο εξάμηνο της περυσινής σεζόν. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μέλει γενέσθαι, με τον έναν εκ των δύο μνηστήρων να έχει ήδη κάνει πίσω και να κλείνει συμφωνία με έτερο ποδοσφαιριστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *