Ισχυρότατο rotation στη Δανία! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Midtjylland vs Liverpool

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: MCH Arena
Ημερομηνία: 09.12.2020
Ώρα έναρξης: 19:55
Διαιτητής: Francois Letexier
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

Νέα ομάδας:

Εμφατική νίκη απέναντι στην Wolves, με σκορ 4-0, πήρε το βράδυ της Κυριακής η Liverpool, σε ένα Anfield όπου ο κόσμος επέστρεψε στις εξέδρες έπειτα από ένα ενιάμηνο. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Mohamed Salah, Joel Matip και Georginio Wijnaldum, ενώ ο Semedo με γκολ στη λάθος εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σήμερα, κανείς από αυτούς τους παίχτες δεν αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός στη σύνθεση του Jurgen Klopp, με τον Γερμανό να αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερα έντονο rotation, καθώς η ομάδα του εξασφάλισε όχι μόνο την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Champions League αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου της.

Με το παιχνίδι στη Δανία, λοιπόν, να μην έχει καμία απολύτως ουσιαστική σημασία, προβλέπεται ξεκούραση για την ολόκληρη αμυντική και επιθετική γραμμή, ενώ ταυτόχρονα κάποιο νεαρό όνομα στο χώρο του κέντρου δε θα αποτελέσει σοβαρή έκπληξη.

Αντίπαλος:

Στην κορυφή του Δανικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Midtjylland που έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς σε 11 αγώνες, δύο πόντους μακριά από την Brondby και την φετινή έκπληξη στη Δανία, τη Sonderjyske.

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας από το Herning στο πρώτο Champions League της σύντομης ιστορίας της, τελειώνει άδοξα μεν, αξιόλογα δε. Συγκεκριμένα, η Midtjylland παρά τον μόλις ένα βαθμό της την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Atalanta, πάλεψε κάθε παιχνίδι και θα αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά και θετικό πρόσημο.

Απόντες για τον Brian Priske θα είναι οι τραυματίες Oliver Olsen και Kristian Riis, ενώ ο Jens Cajuste διαγνώστηκε με COVID-19 και δε θα έχει ανάμειξη στο παιχνίδι.

Πιθανές εντεκάδες:

Midtjylland (5-4-1): Hansen – Andersson, Hoegh, Sviatchenko, Scholz, Paulinho – Dreyer, Anderson, Onyeka, Mabil – Kaba
Liverpool (4-3-3): Kelleher – Williams, Williams, Koumetio, Tsimikas – Keita, Cain, Clarkson – Jota, Minamino, Origi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *