Θεέ μου, τι ζήσαμε! – Liverpool v Barcelona 4-0 | Βαθμολογίες

Τι ζήσαμε! Τι ήταν αυτό που είδαμε με τα μάτια μας χθες το βράδυ! Η Liverpool είναι στον τελικό του Champions League, με μαγική εμφάνιση και βαθμολογίες στα ύψη για τους παίκτες μας, με…ρεσιτάλ δεκαριών! 

Το πίστεψαν. Πιο πολύ από τον καθένα. Πιο πολύ και από τους πιο πιστούς φιλάθλους της Liverpool. Κατέθεσαν ψυχή και καρδιά. Με απουσίες, με τραυματισμούς, με προβλήματα. Διέσυραν με 4-0 την Barcelona και μας χάρισαν μία από τις πιο μαγικές βραδιές στην ιστορία της Liverpool.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες του κάθε ποδοσφαιριστή:

Alisson Becker: Όταν έχεις τερματοφύλακα, έχεις τα πάντα! Μαγική εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο, κατέβασε…ρολά μπροστά από την εστία του κι έκανε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση με τους Reds!

Βαθμολογία: 10/10

Trent Alexander-Arnold: Τι να πούμε για αυτό το παιδί; Πραγματικά ότι και να ειπωθεί θα είναι λίγο! Δύο ασίστ και πάλι, η δεύτερη…άρρωστη! Μοναδικός!

Βαθμολογία: 9.5/10

Joel Matip: Ο Καμερουνέζος έχει δεχτεί φέτος αδικαιολόγητη κριτική, κάνοντας μια ανεπανάληπτη σεζόν! Με την Barcelona, ήταν η απλή επιβεβαίωση, “εξαφανίζοντας” τους πάντες!

Βαθμολογία: 9.5/10

Virgil Van Dijk: Στο τέλος θα γίνουμε γραφικοί… Ανεπανάληπτος για ακόμα μια φορά ο μεγάλος Ολλανδός, δεν σταματάει πουθενά και δεν φοβάται κανέναν! Εξαιρετική εμφάνιση μαζί με τον Matip!

Βαθμολογία: 9.5/10

Andy Robertson: Μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, το χτύπημα του Suarez του προκάλεσε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Όσο αγωνίστηκε, μέτρησε πολλά χιλιόμετρα ενώ απείλησε και την εστία της Barcelona. Ο παίκτης που αποχώρησε για να περάσει ο Wijnaldum!

Βαθμολογία: 8.5/10

Fabinho: Η καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool, απλά συγκλονιστικός! Ήταν παντού στο γήπεδο, δεν σταμάτησε να κόβει και να μοιράζει, παίζοντας και με κάρτα από νωρίς. Εξαφάνισε όλη τη μεσαία γραμμή της Barcelona! Από τις πιο αθόρυβες και έξυπνες μεταγραφές!

Βαθμολογία: 10/10

James Milner: Το μυαλό της Liverpool, το μηχανάκι που καταθέτει την ψυχή του και δεν σταματάει να τρέχει. Ένας και μοναδικός Milner, χρειάστηκε να παίξει σε δύο θέσεις και τα πήγε εξαιρετικά!

Βαθμολογία: 9/10

Jordan Henderson: Τι να πεις για τον αρχηγό; Ανεπανάληπτος! Μετά την ασίστ στο τέρμα του Origi (χρεώθηκε κανονικά στον Άγγλο), τραυματίστηκε άσχημα στο γόνατο, όμως έσφιξε τα δόντια, δεν αποχώρησε κι έκανε μοναδική εμφάνιση, τρέχοντας όπου υπήρχε χορτάρι! Αρχηγική εμφάνιση για ακόμα μια φορά!

Βαθμολογία: 9.5/10

Xherdan Shaqiri: Μια ταχύτητα κάτω από τους υπόλοιπους. Κακό πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε λίγο στο δεύτερο, έχοντας και την πολύ όμορφη σέντρα για το γκολ του Gini Wijnaldum. Φάνηκε ξεκάθαρα το ότι είχε έλλειψη παιχνιδιών.

Βαθμολογία: 7/10

Divock Origi: Ο τρελός Βέλγος! Έχει πάρει από το χεράκι την Liverpool στις κρίσιμες στιγμές και την καθοδηγεί! Μετά το γκολ του με την Everton στο 96′, με την Newcastle στο 86′, ήρθε σήμερα αυτή η επική εμφάνιση, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, βγάζοντας απίστευτη ψυχή στο γήπεδο! Δεν πάει πουθενά το καλοκαίρι!

Βαθμολογία: 10/10

Sadio Mané: Με την απουσία των Firmino & Salah, έπρεπε να βγει μπροστά. Και το έκανε με συγκλονιστικό τρόπο. Ήταν παντού στην επίθεση, δεν άφησε σε ησυχία τους αντιπάλους ενώ και τα σπρίντ του στην άμυνα ήταν φοβερά. Τα έκανε όλα ο Sadio. Και να σημειωθεί: Δεν έχει πάρει ανάσα εδώ και πόσο καιρό, βγάζει συνεχόμενα ενενηντάλεπτα!

Βαθμολογία: 9.5/10

SUBS:

Gini Wijnaldum: Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Σ! Πέρασε αλλαγή στο 46′ και δέκα λεπτά μετά είχε σημειώσει δύο τέρματα με δύο επαφές! Εξαιρετικό τελείωμα με πλασέ στην κίνηση, φοβερή κεφαλιά με απίθανο άλμα! Αυτή την βραδιά θα την θυμάται σε όλη του τη ζωή! GENIUS!

Βαθμολογία: 10/10 (ΜΟΤΜ) 

Joe Gomez & Daniel Sturridge: Αγωνίστηκαν ελάχιστα και δεν μπορούν να κριθούν. Ωστόσο ο Joe έκανε ένα καθοριστικό κόψιμο μέσα στην περιοχή.

Βαθμολογία: -/10

Jurgen Klopp: «Άδειασε» δίνοντας ρεσιτάλ προπονητικής τον Ernesto Valverde. Έπρεπε να διαχειριστεί μια ομάδα που έχασε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, χωρίς να έχει στη διάθεση του βαρόμετρα, όπως ο Firmino και ο Salah. Έχασε και τον Keita στο πρώτο παιχνίδι, ενώ χρειάστηκε να αντικαταστήσει και τον Robertson στο ημίχρονο. Με μισή ομάδα λοιπόν, κατάφερε να κάνει το αδιανόητο! Με συγκλονιστική ομιλία πριν το ματς και μαεστρικό κοουτσάρισμα στον αγώνα, συνεχίζει να χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές στην ομάδα μας! Και το εντυπωσιακό; Η Liverpool με τον Jurgen Klopp στον πάγκο δεν έχει αποκλειστεί ποτέ στην νοκ άουτ φάση! Τρεις φορές ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Τρεις φορές στον τελικό. Ήρθε η ώρα για την κούπα! Μην φύγεις ποτέ.

Βαθμολογία: 10/10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *