Θα κάνει αυτό που είναι στο χέρι της! (Pregame)

Μεγάλη μερίδα των φίλων της Liverpool πήραν πολύ βαριά την νίκη της City στο ντέρμπι του Manchester. Με τους Citizens να είναι στο +1 και με τις δύο ομάδες να έχουν 3 ακόμα αναμετρήσεις να δώσουν πολλοί θεωρούν πως το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Ωστόσο η Liverpool θα κάνει ότι είναι στο χέρι της, και ποιος ξέρει… αν είναι τέλεια ίσως η ανταγωνίστρια της να είναι ατελής έστω για έναν αγώνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Liverpool vs Huddersfield

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Anfield

Ημερομηνία: 26.04.2019

Ώρα έναρξης: 22:00

Διαιτητής: Kevin Friend

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η Liverpool την περασμένη Κυριακή έκανε άρτια την δουλειά της και πήρε μια ακόμη σπουδαία νίκη με σκορ 0-2 στην Ουαλία επί της Cardiff City. Μεσοβδόμαδα, η Manchester City έδωσε τον εξ αναβολής αγώνα της με την Manchester United και πέρασε σχετικά εύκολα και από το Old Trafford, γεγονός που απογοήτευσε τις τάξεις των οπαδών των Reds. Αυτό φυσικά δεν πρέπει να συμβεί καθώς με μόλις έναν βαθμό προβάδισμα τα πάντα είναι πιθανά ειδικά όταν μιλάμε για το Αγγλικό πρωτάθλημα.

Με τρία παιχνίδια να απομένουν πλέον σε όλες τις ομάδες, οι Reds έχουν δύο στο Anfield και ένα στο Newcastle. Το αποψινό αποτελεί το πρώτο εξ αυτών, απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος, Huddersfield.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη αναμέτρηση, το επιτελείο του Jurgen Klopp θα εξετάσει τα μικροπροβλήματα των Fabinho, Lovren και Lallana που θεωρούνται αμφίβολοι, ωστόσο οι πιθανότητες να είναι κανονικά διαθέσιμοι είναι με το μέρος τους.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Αναμφίβολα η χειρότερη ομάδα της φετινής σεζόν, η Huddersfield έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθώς δεν ήταν ικανή να επαναλάβει τον περσινό άθλο και να αγωνιστεί για τρίτη συνεχή σεζόν στα μεγάλα σαλόνια. Οι Terriers μετρούν μόλις 14 βαθμούς που μεταφράζονται σε 27 ήττες, 5 ισοπαλίες και 3 νίκες, με τις δύο εξ αυτών να έρχονται ενάντια στην Wolves, δηλαδή σχεδόν οι μισοί πόντοι της ομάδας έχουν προέρθει από τις αναμετρήσεις ενάντια στους Wanderers. 

Η Huddersfield έχει σημειώσει μόλις 20 γκολ που αποτελεί το χειρότερο επιθετικό ρεκόρ με διαφορά, ενώ κατέχει και τον καθόλου τιμητικό τίτλο της δεύτερης χειρότερης άμυνας έχοντας δεχθεί 69 γκολ, λιγότερα μόνο από την επίσης υποβιβασμένη Fulham. Παρόλα αυτά, εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν και η Liverpool απαγορεύεται να υποτιμήσει τους Terriers αν θέλει να πάρει ένα ακόμη υπερπολύτιμο τρίποντο.

Τέλος δεν γίνεται να μην αναφερθεί πως ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στην Premier League και την κράτησε για μία σεζόν εκεί και στενός φίλος του Jurgen Klopp, David Wagner, δεν βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της ομάδας καθώς έλυσε το συμβόλαιο του με κοινή συναίνεση. Τον διαδέχθηκε ο Jan Siewert χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αλλάξει την μοίρα της ομάδας. 

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Χωρίς τους Laurent Depoitre, Abdelhamid Samiri και Ben Hamer θα αγωνιστεί η Huddersfield. Οι Mooy, Diakhaby, Billing, Mbenza και Duhaney κρίνονται αμφίβολοι.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Τον Οκτώβριο η Liverpool έφυγε δύσκολα με νίκη από το Huddersfield κόντρα στην ομώνυμη ομάδα χάρη σε γκολ του Salah στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά του αγώνα. Η Huddersfield δυσκόλεψε τους Reds και μάλιστα είχε και ένα δοκάρι έπειτα από εντυπωσιακό σουτ ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της Liverpool, έχοντας μπροστά του τους Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk και Robertson.

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Wijnaldum, Henderson και Keita.

Την επιθετική γραμμή θα συντελούν οι Salah, Firmino και Mane.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Keita – Salah, Firmino, Mane

Huddersfield (4-5-1): Lossl – Smith, Schindler, Kongolo, Durm – Hadergjonaj, Mooy, Stankovic, Bacuna, Lowe – Mounie

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *