Η Liverpool δίνει 650 γεύματα σε ανθρώπους, κοινότητες και σχολεία!

Η Liverpool μπήκε στην… κουζίνα και παραδίδει 650 γεύματα σε ντόπιους κατοίκους που το έχουν ανάγκη, κοινότητες και σχολικά συγκροτήματα στο Anfield.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Liverpool, δίνοντας εντολή στους επαγγελματίες σεφ της ομάδας να ετοιμάσουν 650 γεύματα στις κουζίνες στο Anfield για να παρέχουν φαγητό σε όσους το χρειάζονται περισσότερο, συμπεριλαμβανομένων 14 διαφορετικών κοινοτήτων και δύο τοπικών σχολικών συγκροτημάτων γύρω από την περιοχή του Anfield.

Τα γεύματα, μεταξύ άλλων είναι κοτόπουλο, ρύζι, ρεβίθια, λαχανικά, λουκάνικα, πουρέ, μπιζέλια, ενώ υπάρχει και ειδικό μενού για τους χορτοφάγους.

Ο Forbes Duff, διευθυντής του προγράμματος Red Neighbours, δήλωσε: «Είναι τόσο σημαντικό που συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την τοπική μας κοινότητα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Γνωρίζουμε ότι η τρέχουσα κρίση δημιουργεί οικονομική πίεση στους ανθρώπους και ότι πολλές οικογένειες αγωνίζονται χωρίς την παροχή δωρεάν σχολικών γευμάτων για τα παιδιά τους. 

Το προσωπικό από όλη την ομάδα συνεργάζεται για να παρέχει αυτήν την απαραίτητη υποστήριξη και θέλουμε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τον όγκο παραγωγής μας περαιτέρω για να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερα άτομα στις τοπικές μας κοινότητες.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *