Η τελευταία ζαριά! (Pregame)

Λίγες ελπίδες για είσοδο στην τετράδα, η Liverpool όμως δε μπορεί παρά να τις κυνηγήσει. Must-win παιχνίδι το βράδυ του Σαββάτου (08/05) στο Anfield κόντρα στη Southampton.

Η Liverpool πήγε την Κυριακή του Πάσχα (02/05) στο Old Trafford για να παίξει ένα σημαντικότατο παιχνίδι με τη Manchester United, όμως το ματς δεν άρχισε ποτέ και όπως γνωρίζουμε αναβλήθηκε για την 13η μέρα του Μαΐου. Είναι ξεκάθαρο πως οι πιθανότητες για είσοδο στην τετράδα δεν είναι υπέρ της ομάδας μας, όμως η Liverpool έχει μάθει να παλεύει πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας βαθμών στο παιχνίδι με τη Southampton.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Liverpool v Southampton:

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Anfield

Ώρα έναρξης: 22:15

Ημερομηνία: 08.05.2021

Κανάλι τηλεοπτικής μετάδοσης: Cosmote Sport 1 HD

Διαιτητής: Kevin Friend

Διαιτητής VAR: Andre Marriner

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Πριν πάει στο Manchester, η Liverpool «μέτρησε» δύο σερί ισοπαλίες, οι οποίες την απομάκρυναν πολύ από την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν. Με το ίδιο σκορ (1-1) γκέλαρε η ομάδα του Jürgen Klopp απέναντι σε Leeds (εκτός) και Newcastle (εντός).

Δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού ο Jürgen Klopp, με τον Γερμανό να είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει πίσω στην εντεκάδα τον Nat Phillips, οποίος παρ’ όλο που έχασε τα ματς με Leeds και Newcastle λόγω τραυματισμού, ανάρρωσε και ξεκίνησε βασικός στο derby με την United που δεν άρχισε. Εκτός παραμένουν οι Kelleher, van Dijk, Gomez, Matip, Henderson και Origi.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Την Παρασκευή 30/04 η Southampton υποδέχθηκε τη Leicester City, με το τελικό 1-1 να δίνει από έναν βαθμό στις δύο ομάδες. Από τις 04/04 έχουν να «γευτούν» τη χαρά της νίκης οι «Saints».

Ο coach Ralph Hasenhüttl δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Bertrand (αριστερός μπακ), Romeu (μέσος) Smallbone (μέσος), Ings (επιθετικός), ενώ πιθανότατα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε ο Obafemi (επιθετικός). Τέλος, να πούμε πως ο Minamino δεν μπορεί να παίξει, βάση της συμφωνίας των Southampton και Liverpool, όταν ο διεθνής Ιάπωνας μετακόμισε με τη μορφή δανεισμού στον σύλλογο από το Hampshire.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων έλαβε χώρα στις 4 Ιανουαρίου στο St Mary’s Stadium, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο λεπτό της συνάντησης ο πρώην «κόκκινος» Danny Ings.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Liverpool (4-3-3): Alisson — Arnold, Phillips, Kabak, Robertson — Fabinho, Wijnaldum, Thiago — Salah, Mané, Firmino.

Southampton (4-4-2): McCarthy — Walker-Peters, Bednarek, Vestedgaard, Salisu — Walcott, Diallo, Ward-Prowse, Armstrong — Redmond, Adams.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *