Η πρωτοβουλία του Henderson έγινε πράξη: Το #PlayersΤogether ξεκινά

Η ιδέα του αρχηγού της Liverpool, Jordan Henderson, για μια συλλογική οργάνωση των παικτών της Premier League προς ενίσχυση των κρατικών υποδομών, γίνεται πραγματικότητα.

Με ανακοίνωση ως #PlayersTogether, η κοινή πρωτοβουλία παικτών της Premier League γνωστοποίησε την επίσημη έναρξη της δραστηριότητας της, που ως σκοπό έχει τη συνεργασία με άλλες φιλανθρωπικές οργανώσης που στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας και την οικονομική ενίσχυση του τελευταίου, καθώς και άλλων δομών κρατικής λειτουργίας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο Jordan Henderson και για την οποία «αναστάτωσε» όλη την Premier League τις τελευταίες ημέρες, κινητοποιώντας όσους περισσότερους συναδέλφους μπορούσε.

Διαβάστε παρακάτω τα κρίσιμα σημεία της ανακοίνωσης των παικτών:

«Κατά το διάστημα της προηγούμενης εβδομάδας, εμείς, ως γκρουπ παικτών της Premier League, είχαμε πολυάριθμες συζητήσεις στην προοπτική της δημιουργίας ενός ταμείου συνεισφοράς που θα διανέμει χρήματα όπου χρειάζονται περισσότερο σε αυτήν την κρίση του COVID-19, βοηθώντας όσους μάχονται για εμάς στην πρώτη γραμμή του ΕΣΥ όπως επίσης και σε άλλους κρίσιμους τομείς. Πρόκειται για μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και το ΕΣΥ, και είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι, μετά από εκτεταμένες συζητήσεις μεταξύ ενός τεράστιου αριθμού παικτών όλων των συλλόγων της Premier League, έχουμε πια δημιουργήσει την δική μας συλλογική πρωτοβουλία παικτών, το #PlayersTogether, και συνεργαζόμαστε με το NHS Charities Together (σ.σ. την αντίστοιχη συλλογική πρωτοβουλία των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων υπέρ του ΕΣΥ), ώστε να τους βοηθήσουμε να βρουν και να διανέμουν άμεσα χρηματικά αποθέματα όπου υπάρχει περισσότερο ανάγκη.

[…] Το PlayersTogether δεν είναι παρά η συνεργασία μας, ως παίκτες, στη δημιουργία μιας συλλογικής πρωτοβουλίας εντελώς ξεχωριστής από οποιαδήποτε συζήτηση για συλλόγους και πρωταθλήματα, που θα βοηθήσει να βρεθούν πολύ απαραίτητοι πόροι για εκείνους που τους έχουν ανάγκη άμεσα. Η προσπάθεια να βοηθήσουμε, μαζί με τόσους ακόμα ανθρώπους στη χώρα, είναι που κάνει τη διαφορά. […]»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *