Η μεγάλη έκπληξη του Hendo στην U18

Η ιδιότητά του ως πρότυπο για τους νέους ποδοσφαιριστές είναι γνωστή. Ο Jordan Henderson, όμως, δεν χάνει ευκαιρία να αποδείξει πόσο σπουδαίος αρχηγός είναι.

Ο 30χρονος διεθνής αποτελεί παράδειγμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ιδίως στις ακαδημίες της Liverpool, στους παίκτες της οποίας επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη μετά και τον χαμένο τελικό του Youth FA Cup με 2-1 από την Aston Villa.

Οι νεαροί Reds διέγραψαν μια εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο, ωστόσο γνώρισαν την ήττα στον τελικό από τους Χωριάτες. Η απογοήτευση ήταν εμφανής στις τάξεις της U18 την επόμενη μέρα του αγώνα, όμως δεν κράτησε για πολύ.

Ο Jordan Henderson βρέθηκε στην προπόνηση της μικρής ομάδας στο πλαίσιο της αποθεραπείας του πριν το EURO 2020 και ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να αναπτερώσει το ηθικό των νεαρών παικτών με τα λόγια, τις εμπειρίες και την απόδοσή του.

Ο προπονητής της U18 Marc Bridge-Wilkinson δήλωσε αργότερα πως υπήρχε συνεννόηση με το επιτελείο της πρώτης ομάδας, μιας και ο Henderson ήθελε λίγη έξτρα προπόνηση ενόψει EURO, και αυτή ήταν η κίνηση ήταν μια εξαιρετική βοήθεια για το ηθικό των παικτών του.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα στον αρχηγό στις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *