Η αρχή του πιο κουραστικού προγράμματος! (Pregame)

Επιστρέφοντας από την διακοπή των εθνικών ομάδων για τρίτη φορά στην τρέχουσα σεζόν, οι παίχτες της Liverpool βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με ένα δύσκολο, κουραστικό και καθοριστικό σερί αγώνων, μέχρι την δύση του 2018.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 
Watford vs Liverpool
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Vicarage Road
Ημερομηνία: 24.11.2018
Ώρα έναρξης: 17:00
Διαιτητής: Jon Moss
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Μετά την ήττα-σφαλιάρα από τον Ερυθρό Αστέρα, η Liverpool φιλοξένησε την Fulham στο Anfield και πήρε την νίκη με 2-0, επιστρέφοντας στις νίκες. Πέρασαν δύο εβδομάδες για να φτάσουμε στο σημερινό παιχνίδι το οποίο αποτελεί την έναρξη του μεγάλου προγράμματος που αναφέρθηκε. 

Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 3 του Ιανουαρίου, στον πρώτο αγώνα του 2019 εναντίον της Manchester City, οι Reds θα έχουν δώσει 10 αγώνες σε διάστημα μικρότερο των 6 εβδομάδων, με αντιπάλους όπως οι Paris Saint-Germain, Napoli, Manchester United και Arsenal, με το παιχνίδι εναντίον της City να αποτελεί το 11ο και τελευταίο αυτού του σιδηροδρόμου αγώνων, που θα καθορίσει την πορεία της Liverpool στην Ευρώπη και φυσικά πιθανότατα θα αποδείξει αν η ομάδα είναι ικανή να κυνηγήσει σοβαρά τον τίτλο του πρωταθλήματος.

‘Οσον αφορά την σημερινή αναμέτρηση, ο Jurgen Klopp υπολογίζει κανονικά στον Jordan Henderson, όχι όμως και στον Adam Lallana, που αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Watford ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στο πρωτάθλημα, όπως άλλωστε κάνει σχεδόν κάθε σεζόν από όταν επέστρεψε στα σαλόνια της Premier League, μετρώντας 4 συνεχόμενες νίκες, μεταξύ αυτών και μια επί της Tottenham με σκορ 2-1.

Αυτή την στιγμή η ομάδα από το Hertfordshire είναι πλασαρισμένη στην 7η θέση με 20 βαθμούς, όσους έχουν η 6η Bournemouth και η 8η Manchester United, και οι φίλοι των Hornets μόνο ικανοποιημένοι θα μπορούσαν να είναι.

Βέβαια δεν έχουν λείψει και οι αρνητικές εκπλήξεις καθώς χαρακτηριστικό των mid-table ομάδων είναι η αστάθεια, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να αποτελεί μια ήττα με 0-4 από την Bournemouth. 

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Ο Javi Gracia δεν θα έχει στην διάθεση του τους Tom Cleverley και Daryl Janmaat.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Οι αναμετρήσεις με την Watford την περασμένη σεζόν είναι από τις πιο αλησμόνητες, για διαφορετικούς λόγους. Συγκεκριμένα το αντίστοιχο παιχνίδι στο Vicarage Road, αποτελούσε την πρεμιέρα της Liverpool στο πρωτάθλημα. Η Watford προηγήθηκε δύο φορές με την Liverpool να ισοφαρίζει και τις δύο. Μάλιστα αμέσως αφού ισοφάρισε σε 2-2, η ομάδα του Klopp ανέτρεψε το παιχνίδι, όμως ισοφαρίστηκε από γκολ-offside του Britos στο 94′.

Η αναμέτρηση στο Anfield σημαδεύτηκε από τον Mohamed Salah, που πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος είχε συμμετοχή και στα 5 γκολ της ομάδας του, σημειώνοντας τα 4 (!!) εξ αυτών και μοιράζοντας την ασίστ στο γκολ του Roberto Firmino. 

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τους Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk και Robertson.

Στο κέντρο υπάρχει πλέον μεγάλος συναγωνισμός, με τους Milner και Wijnaldum να φαίνονται οι πιο σίγουροι, αφήνοντας τους Shaqiri, Keita, Henderson και Fabinho να παλέψουν για την τελευταία θέση.

Η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Salah, Firmino και Mane.

Watford (4-3-1-2): Foster – Femenia, Cathcart, Kabasele, Holebas – Doucoure, Hughes, Capoue – Pereyra – Deeney, Deulofeu

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Milner, Shaqiri, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *