Η… αθώωση του David Duckenfield, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους παίκτες της Liverpool

Οι ποδοσφαιριστές της Liverpool έστειλαν το δικό τους, ξεχωριστό μήνυμα στις οικογένειες των «96» αδικοχαμένων ανθρώπων.

Μία μέρα μετά τη… μυστήρια αθώωση του David Duckenfield, υπεύθυνου του μοιραίου αγώνα για το FA Cup στο Hillsborough τον Απρίλιο του 1989, στον οποίο 96 άνθρωποι έχασαν έτσι άδικα την ζωή τους, οι ποδοσφαιριστές της Liverpool έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Με πρωτοβουλία όλων των ποδοσφαιριστών και του Jurgen Klopp, o Jordan Henderson μαζί με τον Trent Alexander-Arnold πήγαν στο μνημείο για το Hillsborough που βρίσκεται έξω από το Anfield και άφησαν 96 τριαντάφυλλα στη μνήμη των αδικοχαμένων ψυχών, καθώς κι ένα γράμμα για τις οικογένειες που εδώ και 30 χρόνια ζητούν τη δικαίωση και κάποιοι παίζουν με τη μνήμη ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή με ευθύνη… τρίτων.

Το γράμμα, ανέφερε: «Στην μνήμη των 96. Αλληλεγγύη στις οικογένειες και στους επιζήσαντες. Με αγάπη, οι ποδοσφαιριστές της Liverpool.»

Μια πανέμορφη πρωτοβουλία που στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα: Η Liverpool δεν είναι ενωμένη μονάχα στο γήπεδο, ούτε κοιτάει μόνο το ποδόσφαιρο. Οι Reds δείχνουν γιατί αξίζει να φορούν μια τόσο βαριά φανέλα και ξέρουν πως να τιμούν τους αδικοχαμένους φιλάθλους τους. Γιατί οι «96», ποτέ δεν θα περπατούν μόνοι.

You’ll Never Walk Alone. Justice For The 96.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *