Ευκαιρία για διάκριση! (Pregame)

Μεγάλη ευκαιρία για διάκριση έχουν οι μικροί της Liverpool αύριο, οι οποίοι υποδέχονται τη Shrewsbury στα πλαίσια του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Liverpool vs Shrewsbury
Διοργάνωση: FA Cup

Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 04.02.2020
Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: Andrew Madley
Τηλεοπτική μετάδοση: —

Ένας πραγματικά… ιδιαίτερος αγώνας θα είναι ο αυριανός ανάμεσα σε Liverpool και Shrewsbury για τη ρεβάνς του 4ου γύρου του FA Cup στο Anfield. Και τούτο γιατί πέρα από το γεγονός ότι οι «Reds» θα κατέβουν με την ομάδα U23 ελέω… winter break, κανένα κανάλι δε θα μεταδόσει το ματς.

Ναι, καλά ακούσατε! Όπως έχει γίνει γνωστό, κανένα αγγλικό κανάλι δεν πήρε τα δικαιώματα του αυριανού παιχνιδιού, συνεπώς και κανένα ελληνικό.

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Με την U23 λοιπόν αύριο η Liverpool και προπονητή τον Neil Critchley.

Το Σάββατο, οι U23 «Reds» αντιμετώπισαν τους αντίστοιχους της Arsenal με… δέκα αλλαγές στη σύνθεσή τους, λόγω του αυριανού αγώνα κόντρα στη Shrewsbury.

Οι μικροί, όμως, δεν πτοήθηκαν από τις παρά πολλές απουσίες και επικράτησαν με το ευρύ 3-0 των μικρών «Gunners», με σκόρερ τους Boyes, Varesanovic και Longstaff.

Τελευταία φορά που οι μικροί αγωνίστηκαν με τη φανέλα της… πρώτης ομάδας ήταν τον Δεκέμβριο, όταν και γνώρισαν την ήττα από την Aston Villa με 5-0, στα πλαίσια του Carabao Cup.

Με την κατάλληλη ξεκούραση λοιπόν, η ομάδα του Neil Critchley είναι πανέτοιμη για αύριο.
Μοναδικό ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Yasser Larouci, η οποία δεν θεωρείται σίγουρη, λόγω ενός μικροτραυματισμού.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Πάμε και στα των αντιπάλων τώρα.

Από τη στιγμή που η Shrewsbury πήρε την ισοπαλία (2-2) από τη Liverpool στην έδρα της και οδήγησε το ζευγάρι σε επαναληπτικό, μετρά δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της League One (τρίτη εθνική κατηγορία). Εκτός έδρας ήττες με 2-0 από τη Gillingham και 1-0 από την Rochdale.

Ο σύλλογος παραμένει 16ος στον βαθμολογικό πίνακα και είναι στο +12 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και στο -13 από τα play-off.

Πέρα από τις ήττες, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού για τους παίκτες του 
Sam Ricketts και εκτός από τον -εδώ και καιρό- τραυματία Ryan Sears, η προετοιμασία των «Shrews» για τον μεγάλο αγώνα στο Anfield, κυλάει ομαλά.

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:

Liverpool και Shrewsbury έχουν αναμετρηθεί μόνο δύο φορές στην ιστορία τους σε επίσημο επίπεδο.

Αρχικά, το 1996, για την τέταρτηη φάση του FA Cup, οι «Reds» είχαν επικρατήσει εκτός έδρας με 4-0, χάρη σε γκολ των Collymore, McAteer, Fowler και ένα αυτογκόλ των γηπεδούχων.

Δεύτερη και πιο πρόσφατη φορά, ήταν πριν από λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 26 του Γενάρη.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου πήραν προβάδισμα με τέρματα των Jones (15′) και αυτογκόλ του Love (46′), όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και βρήκαν τα δύο τέρματα της ισοφάρισης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Jason Cummings που σκόραρε δις (65′, 75′).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Liverpool (4-3-3): Kelleher – Williams, Hoever, Van den Berg, Lewis – Christie-Davies, Chirivella, Jones – Elliott, Longstaff, Hill.

Shrewsbury Town (3-5-2):O’Leary – Williams, Ebanks-Landell, Pierre – Love, Laurent, Norburn, Goss, Golbourne – Cummings, Udoh.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *