Επιστροφή Matip, επιστροφή στις νίκες! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Burnley

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 21.01.2021
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Mike Dean
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Δεν έχει τελειωμό η κακή φόρμα των Reds, καθώς η πολυπόθητη νίκη δεν ήρθε ούτε στο ντέρμπι με την Manchester United, και έτσι έμειναν για 4ο συναπτό παιχνίδι χωρίς τρίποντο. Με την United να βρίσκεται στο +6 πλέον, και με τις Manchester City και Leicester 4 βαθμούς μακριά, για την Liverpool σήμερα, και σε κάθε παιχνίδι, η νίκη είναι μονόδρομος και οτιδήποτε πέρα από αυτή θα είναι μια αποτυχία τεράστιων διαστάσεων.

Η ομάδα του Jurgen Klopp, λοιπόν, υποδέχεται απόψε τη Burnley στο Anfield, και στην προσπάθεια της να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θα έχει μαζί της τον Joel Matip που επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις. Jota, Keita, Τσιμίκας, Gomez και Van Dijk παραμένουν πάντα απόντες.

Αντίπαλος:

Για την παραμονή της στην Premier League φαίνεται πως θα παλέψει μέχρι αργά στη σεζόν η Burnley, που απαριθμεί 16 βαθμούς σε 17 αναμετρήσεις και βρίσκεται στο +4 από την 18η Fulham και τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Clarets έχουν βρεθεί και μέσα σε αυτή, αλλά δύο νίκες τον τελευταίο μήνα, κόντρα σε Wolves και την ουραγό Sheffield United της χάρισαν μια μικρή διαφορά από την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Να σημειωθεί πως έχει τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα, λόγω βεβαίως και του τρόπου παιχνιδιού της, έχοντας στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα μόλις 9 φορές. Είναι απορίας άξιο πώς η Sheffield United των 5 πόντων, που διεκδικεί επάξια τον τίτλο της χειρότερης ομάδας που έχει περάσει ποτέ από την Premier League, έχει σκοράρει περισσότερο από τη σημερινή αντίπαλο των Reds.

Ως αμφίβολοι από το επιτελείο του Sean Dyche κρίνονται οι Charlie Taylor, Jimmy Dunne και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Bailey Peacock-Farrell.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson – Shaqiri, Henderson, Thiago – Salah, Firmino, Mane
Burnley (4-4-2): Pope – Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters – Brady, Westwood, Brownhill, McNeil – Barnes, Wood

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *