Επιστροφή για την κορυφή! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Watford

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 02.04.2022

Ώρα έναρξης: 14:30
Διαιτητής: Stuart Attwell
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Επιστροφή μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων σήμερα για τη Liverpool, και τι επιστροφή..! Οι Reds, που την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του FA Cup, δίνουν την πρώτη τους αναμέτρηση στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μετά την τεράστια νίκη επί της Arsenal, μια αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. Τα πράγματα είναι απλά: Η μοναδική επιλογή είναι η νίκη, μια νίκη που θα φέρει τη Liverpool -έστω για μερικές ώρες- στην 1η θέση της βαθμολογίας της Premier League!

Στην προσπάθεια να εκκινήσει δυναμικά έναν μήνα που μπορεί να αποδειχθεί από τους σπουδαιότερους στην ιστορία της, η ομάδα του Jurgen Klopp δε θα έχει στο πλευρό της τον Trent Alexander-Arnold, που αποκόμισε τραυματισμό πριν το International Break και δεν είναι έτοιμος ακόμα να αγωνιστεί, με το παιχνίδι κόντρα στη Benfica να φαίνεται πως θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του νεαρού μπακ των Reds. Ο Naby Keita, επίσης, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος, με τον μέσο από την Γουινέα να φαίνεται πως έχει πρόβλημα μετά την εκπροσώπηση της εθνικής του ομάδας. Κατά τα άλλα, όλοι οι παίχτες του Γερμανού προπονητή της ομάδας είναι πανέτοιμοι.

Αντίπαλος:

Δύσκολη σεζόν για τη Watford και η φετινή, με την ομάδα να δίνει μάχη για να παραμείνει στην Premier League, βρισκόμενη ξεκάθαρα, πλέον, στη θέση του outsider. Αν και η βαθμολογική συγκομιδή της Watford βελτιώθηκε κάπως με την έλευση του Roy Hodgson, είναι φανερό πως η ομάδα θα χρειαστεί πολλαπλές νίκες καθώς η 17η Everton και η παραμονή στην Premier League, βρίσκονται στο +3 με δύο λιγότερες αναμετρήσεις.

Κάτι τέτοιο, δείχνει πιθανότερο να συμβεί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπως η σημερινή, καθώς εκτός από τη νίκη 1-2 επί της Southampton την περασμένη αγωνιστική, η Watford πήρε και ΄΄διπλό΄΄ 0-1 κόντρα στην Aston Villa, ενώ κράτησε και την Manchester United σε λευκή ισοπαλία στο Old Trafford, με μια ήττα 4-0 από τη Wolves να συμπληρώνει το παζλ των 4 τελευταίων παιχνιδιών της Watford μακριά από το Vicarage Road.

Όσον αφορά τις απουσίες, τραυματίας είναι ο Σενεγαλέζος Ismaila Sarr, ενώ ως αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Nicolas Nkoulou και Jeremy Ngakia.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Firmino, Jota
Watford (4-3-3): Foster – Femenia, Kabasele, Samir, Kamara – Sissoko, Louza, Kucka – Hernandez, King, Dennis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *