Επιβεβαίωση LiverpoolFans.gr: Πωλητήριο στον Kent

Η Liverpool είναι πλέον πρόθυμη να πουλήσει τον Ryan Kent, σε μια είδηση για την οποία πρώτο (και μόνο) το LiverpoolFans.gr σας προετοίμασε.

Μετά την επιστροφή της αποστολής των «κόκκινων» από την Αμερική, ακολουθούσε το σύντομο καμπ στην Εβιάν και το φιλικό με τη Lyon στη Γενεύη. Ο Jurgen Klopp συμπεριέλαβε στην πολυπληθέστατη αποστολή και τον Ryan Kent, ο οποίος αγωνίστηκε τακτικά σε όλους τους αγώνες της προετοιμασίας.

Ωστόσο, μια μέρα πριν το ταξίδι στη Γαλλία, στα κόκκινα ντύθηκε ο 16χρονος Harvey Elliott, επίσης εξτρέμ, με αποτέλεσμα ο Kent να… χάσει τη θέση του στην πτήση. Τότε, στο LiverpoolFans.gr σάς προϊδεάσαμε πρώτοι και μόνοι – γενικά, στον διεθνή χώρο – για ρήξη στις σχέσεις του συλλόγου με τον παίκτη, ο οποίος έσβησε από τον λογαριασμό του στο Instagram όλες τις σχετικές με τη Liverpool αναρτήσεις, ενώ έπαψε να ακολουθεί και την ομάδα. Το ίδιο έπραξε και η Liverpool.

Με το καμπ στην Εβιάν να έχει ολοκληρωθεί και με τους «κόκκινους» να μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης των επισήμων υποχρεώσεων τους, έρχεται και η είδηση της επιβαβαίωσης. Η Liverpool έθεσε πωλητήριο στον Ryan Kent, κοστολογώντας τον στις 7 εκατομμύρια λίρες. 

Φυσικά, το ποσό είναι ιδιαίτερα μεγάλο (δουλειά του Michael Edwards και πάλι) και απ’ ό,τι φαίνεται μόνο αγγλικός σύλλογος θα μπορέσει να το πληρώσει, κατά τη παραδοσιακή συνήθεια των ακριβών εσωτερικών μεταγραφών στο Νησί. Οι Rangers, στους οποίους αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός, δεν έχουν σε καμία περίπτωση τέτοια οικονομική άνεση, ενώ η Leeds έχει ήδη ενισχυθεί στη θέση του εξτρέμ παρά το γεγονός πως εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Kent νωρίτερα μες στο καλοκαίρι.

Η λογική λέει πως ο παίκτης θα αποχωρήσει οριστικά, πάντως, αφού ο Jurgen Klopp, μέσα από δηλώσεις του και για τον Harry Wilson, έχει εκφράσει πολλάκις την ιδέα ότι στην ηλικία των 22 ο παίκτης πρέπει ή να μείνει για να παίζει (κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί με τον Kent) ή να φύγει με μεταγραφή. Δε χωρούν δηλαδή άλλοι δανεισμοί «για το καλό τους», όπως κατά λέξη είπε ο Γερμανός προπονητής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *