Επιβεβαίωση του Liverpoolfans.gr: Κοινή απόφαση για συνέχιση της σεζόν στα γήπεδα!

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Premier League όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι και των 20 ομάδων, με σκοπό τη συζήτηση του πλάνου της συνέχισης και την ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Όλες οι ομάδες παρουσιάστηκαν αποφασισμένες να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν στα αγγλικά γήπεδα, φοβούμενες κυρίς την οικονομική ζημιά που θα προκαλέσει η μη συνέχισή της. Πέραν όμως της κοινής αυτής θέλησης, οι ομάδες έχουν σαν προτεραιότητα η υγεία του κόσμου και των εργαζομένων τους, πράγμα που σημαίνει πως δε πρόκειται να γίνει τίποτα βιαστικό όσον αφορά τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων. 

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, η σκέψη για συνέχιση της σεζόν στις αρχές Μαΐου έχει εγκαταληφθεί, χωρίς ωστόσο να γίνεται ξεκάθαρο το πότε θα πραγματοποιηθεί. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως θα υπάρξει και άλλο ζουμί από τις συζητήσεις που θα έχουν μελλοντικά οι ομάδες ανάλογα και με την εξέλιξη της πανδημίας στην Αγγλία.

Παρακάτω επισυνάπτουμε τις δηλώσεις εκπροσώπου της Premier League:

«Γνωρίζουμε απόλυτα την ταλαιπωρία που προκαλεί η COVID-19 και οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επηρεάζονται άμεσα από την πανδημία.Από κοινού με άλλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες, η Premier League και οι σύλλογοί μας εργάζονται μέσω σύνθετων σεναρίων σχεδιασμού. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να παίζουμε όταν είναι ασφαλές να το κάνουμε και με την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης.Η υγεία και η ευημερία των παικτών, των προπονητών, των προπονητών, του προσωπικού των συλλόγων και των φιλάθλων είναι η προτεραιότητά μας και το πρωτάθλημα θα αρχίσει μόνο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.Παραμένει ο στόχος μας να ολοκληρώσουμε τη σεζόν 2019/20, αλλά σε αυτό το στάδιο όλες οι ημερομηνίες είναι προσωρινές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *