Επίσημο: Ταξιδεύει με τη Liverpool στην Αμερική ο Lonergan

Επιβεβαίωση για το liverpoolfans.gr, που μετέδωσε πως οι «κόκκινοι» προσκάλεσαν τον Andy Lonergan να τους βοηθήσει στο τουρ στις ΗΠΑ με την… κρίση στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας Andy Lonergan θα ταξιδέψει σήμερα με την αποστολή της Liverpool στην Αμερική, ώστε να βοηθήσει στις προπονήσεις των ομοθεσιτών του και στα φιλικά προετοιμασίας.

Ο Lonergan είναι ελεύθερος αυτήν τη στιγμή, μετά από μία σεζόν στη Middlesborough, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Liverpool να βοηθήσει για ένα μικρό διάστημα, στο τουρ της Αμερικής και στο σύντομο καμπ στη Γενεύη που θα ακολουθήσει. 

Ο λόγος που προσκλήθηκε είναι ακριβώς η έλλειψη τερματοφυλάκων τη φαρέτρα του Jurgen Klopp, αφού ο Alisson Becker απουσιάζει με άδεια, ο Kamil Grabara υπέγραψε ανανέωση και έφυγε δανεικός για τη Huddersfield, ενώ οι Jaros Vitezslav και Coaimhin Kelleher θα χάσουν ως τραυματίες το υπόλοιπο της προετοιμασίας. Έτσι, οι μόνοι διαθέσιμοι επί της παρούσης είναι ο Simon Mignolet και ο μικρός Daniel Atherton.

Η πρόσκληση προς τον Lonergan έγινε, συγκεκριμένα, από τον προπονητή τερματοφυλάκων των «κόκκινων», John Achteberg, με τον 35χρονο γκολκίπερ να αποτελεί προσωπική του επιλογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *