Εξοργισμένη με την UEFA η Liverpool, ζητά τα… ρέστα για το χτύπημα στον Adrian

Η χαλαρότητα της UEFA στα μέτρα ασφαλείας εντός των γηπέδων έχει εξοργίσει τη Liverpool, μετά το πρόσφατο περιστατικό με τον Adrian να δέχεται χτύπημα από φίλαθλο κατά τους πανηγυρισμούς.

Όταν ο Adrian απέκρουσε το πέναλτι του Abraham, όλη η ομάδα των «κόκκινων» έτρεξε να πανηγυρίσει μαζί του, παίκτες και προπονητές. Την ίδια ώρα, όμως, και ένας φίλαθλος ξέφυγε και έτρεξε κατά πάνω τους, γλυστρώντας και χτυπώντας τον Adrian στον αστράγαλο.

Το σημείο στο πόδι του Ισπανού τερματοφύλακα πρήστηκε, με το πρήξιμο να υποχωρεί λίγο αλλά όχι ολοκληρωτικά την επόμενη ημέρα. Η Liverpool περιμένει να δει την κατάσταση του Adrian το πρωί του Σαββάτου και ο Jurgen Klopp θα πάρει την απόφαση αν θα ξεκινήσει ως βασικό τον ίδιο ή τον Andy Lonergan.

Έξω από το αγωνιστικό κομμάτι, όμως, η Liverpool είναι εξοργισμένη για το γεγονός και έχει ήδη απευθυνθεί στην UEFA απαιτώντας απαντήσεις και καλύτερα μέτρα προστασίας και ασφαλείας των ποδοσφαιριστών της κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων της.

Θυμίζουμε πως και στον τελικό του Champions League, μια κοπέλα έτρεξε ανενόχλητη το μισό γήπεδο. Και αν αυτή είχε τα «αγνά» κίνητρα μιας απλής προσωπικής διαφήμισης, κάποιος επόμενος μπορεί να έχει άλλα, πιο πονηρά και κακόβουλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *