Ενδιαφέρεται για Origi η Wolves

Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Divock Origi έχει εκφράσει η Wolves και κοιτάζει από κοντά την περίπτωση του επιθετικού της Liverpool.

Αρκετά «ζεστό» παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον της Wolves για τον Divock Origi, με την ομάδα του Nuno Espirito Santo να θέλει απεγνωσμένα τη μεταγραφή επιθετικού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Raul Jimenez στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter!

Από την πλευρά της, η Liverpool είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζει σαν λύση «πρώτης γραμμής» τον Βέλγο επιθετικό, ειδικότερα μετά την άφιξη του Diogo Jota, όπως και του Takumi Minamino τον Ιανούαριο του 2020. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο Origi στη φετινή Premier League έχει αγωνιστεί μόλις επτά λεπτά.

Όμως, το ότι δεν τον υπολογίζει για βασική λύση, δεν σημαίνει ότι οι «Reds» είναι τόσο σίγουροι για την παραχώρηση του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο 25χρονος δεν έχει κάποια τιμή που τον βγάζει στην αγορά από τη Liverpool, αλλά είναι δεδομένο πως μία πώληση του θα ήταν για τουλάχιστον 20 εκατομμύρια λίρες.

Πολύ πιθανός θα ήταν ένας δανεισμός του ποδοσφαιριστή. Η Wolves το καλοκαίρι δαπάνησε 35 εκατομμύρια λίρες για την αγορά του επιθετικού Fabio Silva και δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάλουν κι άλλο σημαντικό ποσό από τα ταμεία τους για την απόκτηση νέου επιθετικού.

Ένας δανεισμός λοιπόν, θα ωφελήσει και τις τρεις πλευρές: Την Wolves επειδή θα πάρει έναν παίκτη έμπειρο που έχει ανάγκη χρόνο συμμετοχής. Την Liverpool επειδή θα του δώσει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και με μια καλή σεζόν θα μπορεί να τον παραχωρήσει με σημαντικό ποσό το καλοκαίρι του 2021. Και τέλος, τον ίδιο τον Divock Origi, για όλα τα παραπάνω, καθώς και για να καταφέρει με μία καλή σεζόν να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Euro, που αν όλα πάνε καλά θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θα είναι μία περίπτωση που θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα και για ότι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο site μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *