Εκτός Henderson και Keita – Τι σημαίνει ο νάρθηκας στο χέρι του Salah

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ενόψει του derby με την Arsenal, o Jurgen Klopp έδωσε το καθιερωμένο σχεδόν update αναφορικά με τους τραυματίες και τις απουσίες, εξηγώντας και τη σημασία του νάρθηκα στο χέρι του Mohamed Salah.

«Ο Hendo νιώθει πολύ καλά, αλλά λογικά θα επανέλθει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στην προπόνηση. Ο Naby στο τέλος της τωρινής εβδομάδα. Δεν έχει και μεγάλη σημασία από άποψη αγώνων, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

Οι δύο μέσοι ταλαιπωρούνται από τραβήγματα στους δικεφάλους των ποδιών τους και η Liverpool δεν θέλει να βιαστεί αναφορικά με τις περιπτώσεις τους.

Τώρα, σχετικά με τον Salah, φωτογραφίες έδειξαν τον Αιγύπτιο να φορά νάρθηκα στο δεξί του χέρι μεσοβδόμαδα. Ο Jurgen Klopp εξηγεί το γεγονός και καθησυχάζει τα πλήθη:

«Το θέμα του Mo δεν είναι σοβαρό. Είναι κάτι σαν φλεγμονή του τένοντα. Πάνω κάτω αυτό είναι όλο, η υποστήριξη με τον νάρθηκα είναι μονάχα για προστασία. Οι φωτογραφίες που είδατε οφείλονται αποκλειστικά σε προστασία και είναι κάτι που δεν τον επηρεάζει».

Η Liverpool παίζει και το βράδυ της Τρίτης στην Σερβία, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και θα είναι άλλο ένα παιχνίδι, το τελευταίο ίσως, που Henderson και Keita θα απουσιάζουν εξαιτίας των συγκεκριμένων τραυματισμών. Κατά τα λοιπά, η ομάδα πηγαίνει αύριο στο Λονδίνο πλήρης παικτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *