Εκτός αποστολής Henderson και Gomez ενόψει Lincoln

Η Liverpool δε θα έχει στη διάθεση της τον αρχηγό της, Jordan Henderson, τον αμυντικό Joe Gomez και, όπως εξάλλου ήταν γνωστό, τον Joel Matip, στην αναμέτρηση κόντρα στη Lincoln City για τον τρίτο γύρο του EFL Cup (24/09, 21:45).

Πιο συγκεκριμένα, ο Καμερουνέζος στόπερ προβλέπεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και αυτό ήταν κάτι που είχε γνωστοποιήσει ο Jurgen Klopp ήδη από το σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά στους Henderson και Gomez, ο πρώτος αποκόμισε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο μηριαίο και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε από τον Thiago στην ανάπαυλα του ντέρμπι με την Chelsea, παρότι ζήτησε να συνεχίσει. Ο δεύτερος, έχει ένα αμελητέο μυικό πρόβλημα, που όμως είναι αρκετό να τον κρατήσει εκτός αποστολής κόντρα στη Lincoln City, για τον τρίτο γύρο του EFL Cup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Pep Lijnders στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα το μεσημέρι της Τετάρτης (23/09):

«Το παιχνίδι έρχεται πολύ σύντομα για τον Joe, θα προπονηθεί όμως την Παρασκευή με την ομάδα – αυτά είναι καλά νέα, να πω την αλήθεια.

Ο Joel πιθανώς να μην έχει επιστρέψει πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων. Θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Ο Hendo ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, αλλά αύριο είναι πολύ νωρίς για εκείνον. Ίσως να γυρίσει με την Arsenal, ναι, το ελπίζουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *