Δώρο και γράμμα από τον Henderson στον Lovren – η απάντηση του Κροάτη

Ο αρχηγός της Liverpool θυμήθηκε τον Dejan Lovren!

Μπορεί ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός να αποχώρησε πριν από λίγο καιρό για τη Zenit, όμως θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της Liverpool, αφού ήταν μέρος της ομάδας που κατέκτησε τέσσερα τρόπαια σε έναν χρόνο.

Ο Jordan Henderson θυμήθηκε, λοιπόν, τον Dejan κάνοντάς του ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας, αφού του έστειλε ένα μικρό τρόπαιο της Premier League με το όνομά του χαραγμένο επάνω.

Ο αρχηγός, όμως, δε σταμάτησε εκεί, αφού απέστειλε και ένα πραγματικά συγκινητικό γράμμα στον πρώην συμπαίκτη του.

Διαβάστε αναλυτικά το γράμμα του Henderson στον Lovren:

«Dejan,

Είναι αδύνατον να σκεφτώ τη Liverpool χωρίς να είσαι εσύ ένας από εμάς και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω χωνέψει ακόμη το γεγονός ότι δε θα γυρίσεις πίσω.

Έχεις υπάρξει μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα στην ομάδα μας και μια μας επηρέασες τόσο πολύ, ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που είμαστε τώρα, δηλαδή νικητές και πρωταθλητές.

Ελπίζω να έχεις συνειδητοποιήσει ότι είσαι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο σε αυτό που κάνεις όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Για εμάς και για την Εθνική Κροατίας ήσουν μια τόσο μεγάλη επιρροή, ώστε να μας ωθείς στο να παλεύουμε συνεχώς.

Ακόμη και σε δύσκολες περιόδους για σένα, ήσουν εκεί για όλους τους υπόλοιπους. Ποτέ δε θα ξεχάσω το πόσο με βοήθησες, ώστε να ηγηθώ αυτής της ομάδας. Ήσουν πάντα ένας αρχηγός, χωρίς να χρειάζεσαι το περιβραχιόνιο. Σε σεβόμαστε όλοι μας.

Στο γήπεδο, ήσουν μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες με τις οποίες έχω αγωνιστεί μαζί. Κάθε ένας ποδοσφαιριστής, ανεξαρτήτως από τον τόπο καταγωγής του, μπορούσε να επικοινωνήσει άψογα μαζί σου. Αυτό είναι μια απερίγραπτη ανθρώπινη ικανότητα.

Μου λείπεις ήδη, ακόμη κι αν περιμένω να εμφανιστείς σε κάποια στιγμή στο Melwood ανάμεσα σε συζητήσεις που θα έχουμε. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το πόσο σεβόμαστε το τι έδωσες σε αυτήν την ομάδα. Δε μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά και θα είμαι πάντα διαθέσιμος για εσένα ή την καταπληκτική σου οικογένεια, σε περίπτωση που χρειαστείτε το οτιδήποτε.

YNWA»

Φυσικά, στο σημείο αυτό να πούμε ότι ο Dejan έμεινε έκπληκτος τόσο με το δώρο όσο και το γράμμα του αρχηγού, λέγοντας: «Αρχηγέ, δεν έχω λόγια. Σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά. Για πάντα!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *