Διαψεύδει η Crystal Palace την πρόταση στον Rhian Brewster!

Λίγα λεπτά μετά την είδηση πως η Crystal Palace ετοιμάζει πρόταση για τον Rhian Brewster, ο πρόεδρος του συλλόγου το διέψευσε κατηγορηματικά!

Σε μεγάλο σήριαλ φαίνεται πως εξελίσσεται η ενδεχόμενη μεταγραφή του Rhian Brewster στην Crystal Palace. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας, η ομάδα του Λονδίνου ήταν έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Liverpool για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού.

Μια πρόταση η οποία θα ήταν 25 εκατομμύρια λίρες (19+6 σε μπόνους) και θα συμπεριλάμβανε ρήτρα επαναγοράς στις 37 εκατομμύρια λίρες.

Ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά, ο ιδιοκτήτης της Crystal Palace, Steve Parish, με δήλωση του στα social media διέψευσε κατηγορηματικά την παραπάνω είδηση, λέγοντας πώς δεν ευσταθεί τίποτα από όσα αναφέρθηκαν και δεν είχαν σκοπό να καταθέσουν πρόταση στην Liverpool για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Το ρεπορτάζ για τον Άγγλο επιθετικό συνεχίζεται και όπως καταλαβαίνετε οι εξελίξεις αναμένεται να είναι αρκετές. Μένει να δούμε εάν κάποιος άλλος σύλλογος κάνει την κίνηση του για τον Brewster ή αν η Crystal Palace επιστρέψει στο παιχνίδι εν τέλει με κάποια πρόταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *