Δεν ξαναπαίζει φέτος ο Henderson – Γλύτωσε την εγχείριση

Ευχάριστα – εν μέρει – είναι τα νέα για τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στη Brighton ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson.

Έντονη ήταν η ανησυχία της Liverpool μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Brighton και πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Jordan Henderson, αναφορικά με τον τραυματισμό του τελευταίου στο γόνατο.

Τελικά, όπως ενημέρωσε ο Jurgen Klopp στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (11/07) αναμέτρησης με την Burnley, ο Hendo γλύτωσε τα χειρότερα (δηλαδή την εγχείριση), θα χάσει φυσικά το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος από την αρχής της επόμενης.

Αναλυτικά οι σχετικές δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού:

«Με τον Hendo βασικά πήραμε το καλύτερο δυνατό σενάριο από όλες τις πιθανές κακές ειδήσεις. Είναι τραυματισμός στο γόνατο, αλλά δε χρειάζεται εγχείριση. Δε θα παίξει άλλο στο τελευταίο κομμάτι αυτής της σεζόν, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα ξεκινήσει μαζί μας τη νέα σεζόν. Όλοι ανησυχήσαμε τη στιγμή που έπεσε κάτω και όταν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Χθες, όταν πήραμε τα νέα, ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για όλους μας. Δεν είναι και πολύ καλό, προφανώς, αλλά είναι το λιγότερο κακό σενάριο. Ο Hendo θα επιστρέψει. Είναι γρήγορος γενικά στην αποκατάσταση και θα επιστρέψει σύντομα».

Σε επόμενη ερώτηση, ο Klopp προσέθεσε:

«Αξίζει να σηκώσει το τρόπαιο – και θα το σηκώσει. Όπως είπα, δε χρειάζεται εγχείριση, αυτά είναι τα καλά νέα. Για όλα τα υπόλοιπα, μπορούμε να πάρουμε εμείς τις αποφάσεις μας, για παράδειγμα σχετικά με το πώς γίνει η απονομή. Αλλά θα το σηκώσει ο Hendo».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *