Για την επιστροφή στις νίκες! (Pregame)

Στην τρίτη της συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση, η Liverpool ψάχνει την πρώτη της νίκη για το 2019, το οποίο έχει ξεκινήσει με δύο ήττες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

Brighton vs Liverpool
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Amex Stadium
Ημερομηνία: 12.01.2019
Ώρα έναρξης: 17:00
Διαιτητής: Kevin Friend
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Οι Reds υποδέχτηκαν το 2019 με δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις για δύο διοργανώσεις, που εμφανώς είχαν εντελώς διαφορετική βαρύτητα. Συγκεκριμένα, η Liverpool ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από την Manchester City, μια ήττα που επανάφερε την διαφορά των δύο ομάδων στους 4 βαθμούς, ενώ ακολούθησε η ήττα από την Wolves με το ίδιο σκορ για το FA Cup, με τους Reds να μένουν εκτός διοργάνωσης. 

Για την σημερινή αναμέτρηση, ο Jurgen Klopp δεν θα έχει στην διάθεση του τους Joe Gomez, Dejan Lovren και Adam Lallana, ενώ οι Joel Matip και Jordan Henderson επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον πρώτο να θεωρείται πιθανότατα ανέτοιμος.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Brighton συνεχίζει να φαίνεται πολύ καλή για να παλέψει για την παραμονή της, την οποία αναμένεται να κερδίσει και φέτος με σχετική άνεση. Οι Seagulls μετράνε 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες, έχουν 26 πόντους, 10 περισσότερους από την ζώνη του υποβιβασμού και βρίσκονται μόλις 3 βαθμούς μακριά από την 8η θέση, μοιάζοντας σίγουρα ως μια mid-table ομάδα παρά ως μια ομάδα που θα παλέψει για να μην πέσει στην Championship.

Να σημειωθεί πως η Brighton έχει σκοράρει σε όλα της τα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής, ενώ η αναμέτρηση στην Νότια Ακτή μόνο εύκολη δεν θα ναι καθώς εκτός της ευκολίας που έχουν εκεί στο σκοράρισμα, οι Seagulls μετράνε και το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ μετά την πρώτη εξάδα.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Ο Chris Hughton θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον τραυματία Jose Izquierdo και τους Mat Ryan και Alireza Jahanbakhsh που αγωνίζονται στο Asian Cup.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Oι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Anfield νωρίς στην σεζόν και συγκεκριμένα τον Αύγουστο για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool πήρε τους 3 βαθμούς χάρη στο γκολ του Mohamed Salah, ενώ χρειάστηκε και μια πολύ σημαντική επέμβαση του Alisson στα τελευταία λεπτά για να παραμείνει το 1-0 μέχρι τέλους.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, έχοντας μπροστά του τους Alexander-Arnold, Fabinho, Van Dijk και Robertson.

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Wijnaldum, Milner και έναν εκ των Shaqiri και Keita.

Την επιθετική γραμμή θα συντελούν οι Salah, Firmino και Mane. 

Brighton (4-4-1-1): Button – Montoya, Dunk, Duffy, Bernardo – March, Stephens, Propper, Locadia – Gross – Murray

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Fabinho, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Milner, Shaqiri – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *