Για την επιστροφή στην κορυφή! (Pregame)

Μετά τις δύο ισοπαλίες κόντρα σε West Ham και Leicester η Liverpool υποδέχεται την Bournemouth στο Anfield και έχει μοναδικό στόχο την νίκη!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

Liverpool vs Bournemouth
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 09.02.2019
Ώρα έναρξης: 17:00
Διαιτητής: Anthony Taylor
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η εβδομάδα δεν άρχισε καλά για τους Reds, αυτή είναι η αλήθεια. Μουρμούρα υπήρχε ήδη μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Leicester, πάντα υπάρχει είναι στην φύση των φίλων της ομάδας, και αυξήθηκε κατακόρυφα μετά το νέο στραβοπάτημα στο Λονδίνο. Η Liverpool όμως βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ισόβαθμη με την City και με ένα παιχνίδι λιγότερο, το σημερινό. Επομένως, είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να ανακτήσει τα ηνία και να μειώσει την μουρμούρα που υπάρχει στο Merseyside, και όχι μόνο.

Το μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπώρησε τους Reds, και εμφανώς έχει τεράστιο ρόλο στις γκέλες τους, είναι οι τραυματισμοί που χτύπησαν την ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες. Ευτυχώς για τον Jurgen Klopp, θα είναι πλέον σε θέση να υπολογίζει κανονικά στους Alexander-Arnold, Gini Wijnaldum και Jordan Henderson. Ο Dejan Lovren παραμένει εκτός, ενώ ο Joe Gomez αναμένεται να επιστρέψει από τα μέσα του επόμενου μήνα, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Bournemouth του Eddie Howe, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλεία για ακόμα μια σεζόν, συνεχίζει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες της Premier League χάρη στο ανοιχτό στυλ παιχνιδιού της που χαρίζει πάντα πολύ όμορφα παιχνίδια. Οι Cherries βρίσκονται στην 10η θέση, 5 πόντους πίσω από την 7η Wolves.

Αν υπάρχει κάποιο χτυπητό μειονέκτημα στην ομάδα της Νότιας Ακτής, αυτό είναι η ικανότητα του να παίζει με την ίδια ένταση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Συγκεκριμένα, η Bournemouth έχει το 4ο χειρότερο αντίστοιχο ρεκόρ στο πρωτάθλημα, μετρώντας 9 ήττες και μόλις 3 νίκες μακριά από το σπίτι της.

Στην έδρα τους, τα Κεράσια είναι μια εξαιρετική ομάδα, με το πρόσφατο 4-0 επί της Chelsea να δείχνει σε όλους πως δεν αποτελούν μια ομάδα που θα σου δώσει τους 3 βαθμούς εύκολα. Οι Reds το γνωρίζουν πολύ καλά και θα πρέπει να έχουν την κατάλληλη σοβαρότητα και ένταση στο παιχνίδι τους, αλλά και το απαραίτητο πάθος για να επιστρέψουν στις νίκες σε λίγη ώρα.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Ο Eddie Howe δεν υπολογίζει στους Callum Wilson, David Brooks, Lewis Cook και Simon Francis, ενώ ο δανεικός από την Liverpool, Nathaniel Clyne, δεν θα αγωνιστεί καθώς δεν του το επιτρέπουν οι όροι του δανεισμού του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Τον Δεκέμβρη η Liverpool πέρασε από το Vitality Stadium με άνεση, πραγματοποιώντας μια πολύ ικανοποιητική εμφάνιση. Το σκορ άνοιξε ο Mohamed Salah, που σημείωσε αργότερα ακόμη δύο πανέμορφα τέρματα και έκανε χατ τρικ, ενώ ο Cook είχε σκοράρει εναντίον της ομάδας του για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 0-4.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της Liverpool και θα έχει μπροστά του τους Alexnader-Arnold, Matip, Van Dijk και Robertson.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Gini Wijnaldum, Milner και ένας εκ των Henderson και Fabinho.

Την επιθετική τριπλέτα θα συντελούν οι Salah, Firmino και Mane.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson / Fabinho, Milner – Salah, Firmino, Mane

Bournemouth (4-4-1-1): Boruc – Smith, Cook, Ake, Daniels – Stanislas, Lerma, Surman, Fraser – King – Solanke

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *