Για πάντα στο Anfield ο Joel Matip!

Εξαιρετικά νέα λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, με την Liverpool να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Joel Matip με νέο πολυετές συμβόλαιο.

Ο Καμερουνέζος έβαλε την υπογραφή του το απόγευμα της Παρασκευής στο συμβόλαιο που όλοι περιμέναμε και εξασφάλισε την παρουσία του στο Anfield για τα επόμενα 5 χρόνια, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα.

Λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Matip μίλησε στο επίσημο site της ομάδας:

«Απ’έξω γνωρίζεις ότι η Liverpool είναι μια τόσο μεγάλη ομάδα -αλλά όταν βρίσκεσαι μέσα, τότε πραγματικά δέχεσαι την αίσθηση του πόσο τεράστιος είναι ο σύλλογος. Οι οπαδοί είναι παντού, σε όλες τις χώρες. Είναι ένα τρομερά μεγάλο club, για το οποίο νομίζω πως κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί».

«Έχουμε μια νεαρή και ταλαντούχα ομάδα και πιστεύω ο καθένας από μας είναι πεινασμένος. Τώρα που είδαμε πως είναι να κερδίζεις κάτι, θέλουμε να ξανανιώσουμε αυτό το συναίσθημα. Υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα να καταφέρουμε. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα τελειώσει, απλά πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Μετά βλέπουμε».

«Είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου. Με κάνει πολύ χαρούμενο που οι άνθρωποι εδώ πιστεύουν ότι έκανα καλή δουλειά και θέλησαν να με κρατήσουν στην ομάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *