Για να βρεθεί απόψε στο -3! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Arsenal vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Emirates Stadium
Ημερομηνία: 03.04.2021

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Martin Atkinson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Πριν από είκοσι μέρες περίπου η Liverpool κράτησε ανέπαφη την εστία της στο Molineux και επικράτησε με 0-1 της Wolves στα West Midlands, κερδίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της να πλησιάσει περισσότερο στην τετράδα. Με την Chelsea να ηττάται το μεσημέρι με το εντυπωσιακό 2-5 της West Bromwich, οι Reds θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο -3 από την 4η θέση απόψε, 8 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Ο Jurgen Klopp θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον Roberto Firmino, ο οποίος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ο Jordan Henderson, που υποβλήθηκε την Παρασκευή σε επέμβαση, δεν είναι διαθέσιμος, κάτι που φυσικά ισχύει και για τους Matip, Gomez και Van Dijk.

Αντίπαλος:

Στην 9η θέση, με 4 πόντους λιγότερους από την αποψινή της αντίπαλο, βρίσκεται η Arsenal. Οι Λονδρέζοι είναι αήττητοι στα 4 τελευταία παιχνίδια, και έχουν την 4η καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στις τελευταίες 15 αναμετρήσεις στο πλαίσιο της Premier League. Στον πιο πρόσφατο τους αγώνα οι Λονδρέζοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 από τη West Ham, ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3, ενώ παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, οι Gunners συνεχίζουν στα προημιτελικά του Europa League όπου και θα κοντραριστούν με τη Slavia Πράγας.

Αμφίβολοι για το σύνολο του Mikel Arteta κρίνονται οι Bukayo Saka και Emile Smith Rowe, ενώ ο David Luiz είναι τραυματίας.

Πιθανές εντεκάδες:

Arsenal (4-2-3-1): Leno – Bellerin, Holding, Gabriel, Tierney – Partey, Xhaka – Willian, Odegaard, Aubameyang – Lacazette
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Kabak, Phillips, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *