Για μια ακόμη ανατροπή κόντρα στην ταλαιπωρημένη Real! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Real Madrid

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 14.04.2021

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Bjorn Kuipers
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Στο -3 από την 4η θέση, την οποία κατέχει η West Ham, και την έξοδο στο Champions League βρίσκεται η Liverpool μετά την τρίτη της συναπτή νίκη στην Premier League, κόντρα στην Aston Villa με γκολ του Trent Alexander-Arnold στο 90′. Απομένουν 7 κρίσιμες αναμετρήσεις τόσο για τους Reds όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες που μάχονται για τα δύο εισιτήρια -οι ομάδες του Manchester έχουν πρακτικά εξασφαλίσει τα άλλα δύο- που οδηγούν στα ”αστέρια” της επόμενης σεζόν (Leicester, West Ham, Chelsea, Tottenham, ίσως ακόμη και η Everton).

Στα της τρέχουσας χρονιάς βέβαια, η Liverpool καλείται απόψε να πραγματοποιήσει μια πολύ σπουδαία ανατροπή, χωρίς τους φίλους της στο πλευρό της, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί επικράτησαν την περασμένη εβδομάδα με σκορ 3-1 στo Alfredo Di Stefano Stadium και έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Επομένως, η ομάδα του Jurgen Klopp θα χρειαστεί απόψε μια νίκη με 2-0, στην καλύτερη περίπτωση.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Γερμανός τεχνικός θα έχει στις επιλογές του όλους του τους παίχτες εκτός των γνωστών, μακροχρόνιων τραυματιών Virgil Van Dijk, Gomez, Matip, καθώς και τον αρχηγό της ομάδας, Jordan Henderson. Το αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ozan Kabak και Nathaniel Phillips, ενώ στη θέση του επιθετικού αναμένεται να αγωνιστεί ο Diogo Jota αντί του Roberto Firmino.

Αντίπαλος:

Έναν μόλις βαθμό πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την πρωτιά του Ισπανικού πρωταθλήματος βρίσκονται πλέον οι Merengues μετά την επικράτηση τους επί της Barcelona στο El Clasico με σκορ 2-1, ενώ οι ηττημένοι Καταλανοί υποχώρησαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έναν πόντο πίσω από τους Μαδριλένους με το φινάλε του πρωταθλήματος να αναμένεται δραματικό.

Ο Zinedine Zidane δε θα έχει στη διάθεση του τον Lucas Vazquez, που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο ντέρμπι του Σαββάτου, καθώς και τον Dani Carvajal, κάτι που θα έχει ως συνέπεια τη συμμετοχή του Alvaro Odriozola στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας, Sergio Ramos και Raphael Varane παραμένουν εκτός, ο πρώτος με τραυματισμό, ενώ ο δεύτερος διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Το απουσιολόγιο συμπληρώνει ο Eden Hazard που δεν ταξίδεψε στο Merseyside.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Kabak, Phillips, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane
Real Madrid (4-3-3): Courtois – Odriozola, Militao, Nacho, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Asensio, Benzema, Vinicius

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *