Αυτές είναι οι ημερομηνίες της μεταγραφικής περιόδου της Premier League

Οι μέτοχοι της Premier League καθόρισαν μέσω της πρόσφατης συνεδρίασης τους τις ημερομηνίες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ξεχωρίζοντας για ακόμη μία φορά σε θέματα οργάνωσης και προετοιμασίας, μετά την προ μηνών απόφαση για την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Premier League (13-14 Σεπτεμβρίου), οι ιθύνοντες της διοργάνωσης αποφάσισαν και καθόρισαν την Τετάρτη (15/07) τις ημερομηνίες της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως είναι αναμενόμενο, βέβαια, ο όρος «θερινή» χρησιμοποιείται καταχρηστικά, αφού λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών το μεταγραφικό «παράθυρο» θα μείνει ανοιχτό μέχρι τον Οκτώβριο.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Premier League θα διαρκέσει 10 εβδομάδες, από τις 27 Ιουλίου (δηλαδή μετά το τέλος της φετινής σεζόν) και έως τις 5 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν και πέραν της παραπάνω προθεσμίας να πραγματοποιούν εγχώριες συμφωνίες, δηλαδή είτε δανεισμούς είτες αγορές από άλλες ομάδες του Νησιού (και μόνο με όσες αγωνίζονται στις πρώτες τέσσερις κατηγορίες), από τις 5 Οκτωβρίου ως και τις 16 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 τοπική.

Κατά το διάστημα αυτό, ωστόσο, δε θα είναι δυνατές οι κανονικές μεταγραφές μεταξύ ομάδων της Premier League.

Όλα τα παραπάνω αποφασίστηκαν υπό την αίρεση, φυσικά, της έγκρισης τους από τη FIFA.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *