Απώλεια στις καθυστερήσεις | Brighton & Hove Albion 1-1 Liverpool: Match Review

Η Liverpool κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Brighton & Hove Albion αλλά ισοφαρίστηκε μέσω VAR στις καθυστερήσεις (1-1) και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League (με παιχνίδι περισσότερο).

Επόμενος αγώνας για τους Reds, την Τρίτη 1/12 με τον Ajax (22:00) στο Anfield για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ήταν εξ αρχής δύσκολο παιχνίδι και το ήξεραν άπαντες. Είχε τη νίκη στα χέρια της αλλά της τα… χάλασε το VAR στο τέλος.

Η Liverpool ήταν αγκαλιά με τη νίκη απέναντι στη Brighton χάρη σε ακόμα ένα γκολ του Jota (5ο στο πρωτάθλημα, 9ο συνολικά), αλλά το VAR της ακύρωσε δύο γκολ και στο τέλος της στέρησε τη νίκη, καθώς ο Gross στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 1-1 στο AMEX Stadium.

Ακόμα και έτσι, η ομάδα του Klopp παραμένει στην κορυφή με 21 βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Ακολουθείστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter!


Γλύτωσε από τα έντεκα βήματα, ακυρώθηκε γκολ του Salah

Οι Reds ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό έχασαν την πρώτη ευκαιρία, με τον Fabinho να βρίσκει τον Salah στην περιοχή, αλλά το σουτ του Αιγύπτιου πέρασε άουτ.

Το σουτ του Jota κόντραρε στο 6ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Connolly έχασε τεράστια ευκαιρία για την Brighton, καθώς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Alisson αλλά το πλασέ του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 19ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Williams πάνω στον Connolly.

Ωστόσο, ο Maupay που ανέλαβε την εκτέλεση, αστόχησε από την άσπρη βούλα, με το 0-0 να παραμένει. Δύο λεπτά αργότερα, μάλιστα, ο επιθετικός της Brighton τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

Η Liverpool ανέκτησε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει με αξιώσεις την εστία του Ryan. Από την άλλη, η Brighton συνέχισε να είναι επικίνδυνη και απείλησε με τον Trossard στο 33ο λεπτό.

Ένα λεπτό αργότερα, η ομάδα του Klopp βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Salah αλλά το γκολ του Αιγύπτιου ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά και από χρήση του VAR.


Ξανά γκολ ο Jota, σοκ στις καθυστερήσεις μέσω VAR

Οι Reds μπήκαν αποφασιστικά και στο δεύτερο μέρος, συνέχισαν την πίεση στα καρέ της Brighton και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, πήραν το προβάδισμα.

Ο Robertson βρήκε τον Salah, αυτός έδωσε στον Jota, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Ryan για το 0-1 στο 60ό λεπτό.

Η Liverpool έριξε κάπως το ρυθμό μετά το γκολ, ο Klopp ήταν σαφώς πιο ικανοποιημένος, αλλά δεν άργησε να… μουρμουρίζει καθώς στο 70ό λεπτό είδε τον Milner να αποχωρεί τραυματίας.

Ο Mane με κεφαλιά σκόραρε στο 83ο λεπτό, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ώσπου, φτάνοντας στις καθυστερήσεις, ήρθε ξανά το VAR και τα ανέτρεψε όλα.

Ο Robertson, προσπαθώντας να απομακρύνει την μπάλα, κλώτσησε το πόδι του Welbeck και το VAR έδειξε πέναλτι. Ο Gross ανέλαβε την εκτέλεση και αυτή τη φορά η Brighton σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Οι συνθέσεις

Brighton: Ryan; White, Webster, Dunk, Connolly (Lallana 63′ (forJahanbakhshat 71′)), Bissouma, Maupay (Trossard 26′), Gross, Welbeck, March, Veltman

Liverpool: Alisson; N. Williams (Henderson 45′), Fabinho, Phillips, Robertson; Milner (Jones 74′), Wijnaldum; Minamino, Salah (Mane 64′), Jota, Firmino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *