Απίστευτο: Sold out το Anfield για την U23 της Liverpool κόντρα στη Shrewsbury

Τα περισσότερα ονόματα είναι άγνωστα. Κι όμως, 54.000 κόσμου πήγε απόψε (04/02) στο Anfield να δει τόσο την U23 της Liverpool όσο και τη Shrewsbury για τον τέταρτο γύρο του FA Cup.

46.000 φίλοι της Liverpool και άλλοι… 8.000 ταξιδιώτες από το Shrewsbury έχουν γεμίσει το Anfield, αναγκάζοντας τους «κόκκινους» να ανακοινώσουν sold out στην αναμέτρηση.

Μάλιστα, ενώ το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:45 ώρα Αγγλίας, τελικά δόθηκε παράταση στην έναρξη ως τις 20:00, αφού το πλήθος δεν μπορούσε να μπει στο γήπεδο έγκαιρα!

Φυσικά, το sold out ευνοήθηκε ιδιαίτερα από την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να… σνομπάρουν το παιχνίδι και να μη στήσουν μετάδοση, αλλά και από την πρωτοβουλία της Liverpool να εκδώσει τα εισιτήρια σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Άλλη μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πληροφορία για την εν λόγω αναμέτρηση είναι το γεγονός ότι ο Curtis Jones, σε ηλικία 19 ετών και 5 ημερών, γίνεται απόψε (04/02) ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία των επίσημων αγώνων της Liverpool!

Να θυμίσουμε ότι μετά τον ορισμό του επαναληπτικού στη συγκεκριμένη ημερομηνία, εν μέσω της διακοπής της Premier League δηλαδή, ο Jurgen Klopp ενέμεινε στην απόφαση του να μην «κατεβάσει» την πρώτη ομάδα, στην οποία έδωσε ρεπό μιας εβδομάδας, αλλά και να μην «κατεβεί» ούτε ο ίδιος στον πάγκο, όπου βρίσκεται ο προπονητής της U23, Neil Critchley, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλύτερα τους παίκτες που διεκδικούν την πρόκριση κόντρα στη Shrewsbury από τη League One (πρώτο παιχνίδι 2-2).

Κεντρική photo: James Pearce

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *