Ανανέωσε ο 17χρονος Scouser Tom Hill

Έξι μήνες μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του με τη Liverpool, ο ντόπιος μεσοεπιθετικός, Tom Hill, συμφώνησε την επέκταση της συνεργασίας του με τους Reds.

Έχοντας προκαλέσει αίσθηση το τελευταίο δωδεκάμηνο, όταν έφτασε από το ντεμπούτο με την U18 στο ντεμπούτο με την… ανδρική ομάδα κόντρα στην Aston Villa, ο Tom Hill υπέγραψε μέσα σε έξι μήνες το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τη Liverpool και την ανανέωση του!

Ο 17χρονος επιτελικός μέσος σκόραρε φέτος εννιά τέρματα μέχρι τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων τον Μάρτιο, καταγράφοντας και πολλές ασίστ. Δουλεύει σκληρά χωρίς τη μπάλα και διακρίνεται για την οξυδέρκεια του να αντιλαμβάνεται το σωστό timing για να κάνει κινήσεις και να βρίσκεται πάντα στη σωστή θέση.

Liverpool's most exciting 10 Academy prospects ranked - Liverpool Echo

Γεννημένος στο Formby του Liverpool, είναι μέλος της Ακαδημίας της Liverpool από το επίπεδο της U6 (!), ενώ φέτος σκόραρε ένα πολύ κρίσιμο γκολ στον αγώνα της U21 κόντρα στη Salzburg, χάρη στο οποίο οι Reds τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο τους στο UEFA Youth League!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *