Ανακοινώνεται σύντομα το «πάντρεμα» Brewster – Swansea

Δεν αποκλείεται και εντός ημέρας να ανακοινωθεί ο δανεισμός του νεαρού επιθετικού της Liverpool στην ομάδα της Championship.

Συμφωνημένη εδώ και ένα τριήμερο ήταν η παραχώρηση του Rhian Brewster από τη Liverpool στη Swansea, υπό τη μορφή δανεισμού για το δεύτερο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν.

Ο 19χρονος επιθετικός των «κόκκινων» αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στην αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στην Everton το βράδυ της Κυριακής (05/01), γνωρίζοντας ήδη, πάντως, το μέλλον του.

Είναι δεδομένο πως το να διασπάσει κανείς την παρούσα επιθετική τριάδα της Liverpool, αλλά και να περάσει σε σειρά προτεραιότητας τον Origi, είναι ένα εγχείρημα αρκετά δύσκολο. Και ο Brewster ήταν «θύμα» της εκπληκτικής φόρμας των τεσσάρων επιθετικών των «κόκκινων», αδυνατώντας να βρει χρόνο συμμετοχής εξαιτίας και διάφορων τραυματισμών του.

Έτσι, η καλύτερη λύση για τον νεαρό προκρίνεται πως είναι η παραχώρηση του ως δανεικός στην Swansea, ομάδα που αγωνίζεται στην Championship (κατέχοντας επί της παρούσης θέση εντός της ζώνης των play-off) και εκδήλωσε έντονα το ενδιαφέρον της για την περίπτωση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *