Ανακοίνωση Liverpool: «Μην εμπιστεύεστε ανεπίσημους ιστοτόπους, η μεταπώληση εισιτηρίων θα τιμωρηθεί»

Ανακοίνωση για την προειδοποίηση των φιλάθλων σχετικά με τη λειτουργία της… μαύρης αγοράς και την μεταπώληση εισιτηρίων για τον τελικό του Champions League εξέδωσε η Liverpool.

Λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αυτού για την διανομή των εισιτηρίων του τελικού μεταξύ Liverpool και Tottenham, αμέτρητα «μαγικά χαρτάκια»… ανέβηκαν σε διαδικτυακούς ιστοτόπους και πωλούνταν σε παράλογες τιμές, ξεκινώντας από τις £3.000!

Ενήμερη για τις εξελίξεις, η Liverpool εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ώστε να προφυλάξει τους φιλάθλους από την αγορά εισιτηρίων στη μαύρη αγορά, αλλά και να προειδοποιήσει πως θα επιβληθούν κυρώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προειδοποιούμε τους φιλάθλους ότι η αγορά εισιτηρίων από ανεπίσημες διαδικτυακές πηγές δεν εξασφαλίζει τη γνησιότητα των εισιτηρίων ή ότι θα τα λάβουν πράγματι.

Στο πλαίσιο της αφοσίωσης του να σταματήσει τη μεταπώληση εισιτηρίων, ο σύλλογος δημιούργησε ένα πρόγραμμα εξέτασης αγορών, ώστε να προστατέψει τους φιλάθλους από το να αγοράσουν από μη εξουσιοδοτημένους ιστοτόπους. Το πρόγραμμα στοχεύει στον εντοπισμό και την παύση αυτών των πωλήσεων.

Καθώς η πώληση ή η προσφορά προς πώληση εισιτηρίων δίχως την άδεια του συλλόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα, η LFC σκοπεύει επιπλέον να επιβάλει ποινές σε οποιονδήποτε φίλαθλο βρεθεί να πωλεί εισιτήρια μέσα από ανεπίσημους ιστοτόπους μεταπώλησης εισιτηρίων.

Οι ποινές ενδέχεται να συνίστανται στον αποκλεισμό από αγορά εισιτηρίων και επ’ αόριστον αποκλεισμό από το Anfield. Μπορεί επίσης να σημαίνουν ότι οι κάτοχοι μη έγκυρων εισιτηρίων για τον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη, δεν θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Estadio Metropolitano».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *