Αδυναμίες και ελλείψεις | Liverpool 0-3 Napoli: Match Review

Η Λίβερπουλ ταξίδεψε στη Σκωτία όπου ηττήθηκε με 3-0 από τη Νάπόλι στο προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield (4/8). Ντεμπούτο για τον 16χρονο νεοαποκτηθέντα Harvey Elliott.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Τετάρτη 31/7 (20:00) με τη Λυών.

Χωρίς ακόμα να έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα η επιθετική τριπλέτα και ο Άλισον, η Λίβερπουλ έχασε με 3-0 από τη Νάπολι στο Ενδιμβούργο στο προτελευταίο φιλικό της φετινής προετοιμασίας μπροστά σε 65.000 κόσμο.

Οι Ναπολιτάνοι ήταν καλύτεροι σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, ενώ από την άλλη ο Κλοπ σίγουρα θα έχει κάποια παράπονα από τους παίκτες του.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η χρησιμοποίηση του νεαρού Harvey Elliott που ανακοινώθηκε σήμερα από τη Λίβερπουλ.

Οι παίκτες του Klopp προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα στα πρώτα λεπτά αλλά η Νάπολι ξεκίνησε πιο δυναμικά και ήταν επικίνδυνη όταν έβγαινε στην επίθεση.

Ο Μινιολέ σταμάτησε το σουτ του Verdi στο 11′ και στο 14′ έπεσε στη γωνία του για να μπλοκάρει το φάουλ του Mertens. Ωστόσο, λίγο αργότερα οι Ιταλοί πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Matip να αφήνει χώρο στον ταχύτατο Insigne ο οποίος με ωραίο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Mingolet για το 0-1 στο 18′.

Η ομάδα του Ancelotti συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πέτυχε δεύτερο γκολ στο 29′ με τον Insigne αυτή τη φορά να βγάζει την ασίστ στον Milik κι αυτός από κοντά έκανε το 0-2.

Η Λίβερπουλ έκανε κακό πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά πήγε στα αποδυτήρια χωρίς γκολ, ακόμα κι αν σκόραρε ο Wijnaldum στις καθυστερήσεις, ο οποίος όμως ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ.

Όμως ούτε και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε καλά για τους Reds καθώς στο 61′ ο Mignolet απέκρουσε το δυνατό σουτ του Insigne αλλά ο Younes πήρε από κοντά το ριμπάουντ και έκανε το 0-3.

Ο Κλοπ μέχρι το τέλος έκανε 10 αλλαγές περνώντας στο παιχνίδι μεταξύ άλλων και τον 16χρονο νεοαποκτηθέντα εξτρέμ Harvey Elliott ο οποίος είναι ο νεαρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Premier League.

Στα του ματς δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος. Ο local hero Andy Robertson αποθεώθηκε καθώς περνούσε αλλαγή, τα νιάτα έλαβαν θερμά χειροκροτήματα ανά διαστήματα από το κοινό για τις φιλόδοξες προσπάθειές τους αλλά οι Reds δεν μπορούσαν να γίνουν καθόλου απειλητικοί κι έτσι το προτελευταίο φιλικό της ομάδας ολοκληρώθηκε με ήττα.

Πάντως, στις καθυστερήσεις ο Wilson έπιασε ένα φοβερό σουτ με τον Meret να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ και στη συνέχεια το σουτ του Gomez κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Νάπολι.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ

Mignolet, Alexander-Arnold (73′ Gomez), Matip (62′ Lovren), Van Dijk (79′ Sepp van den Berg), Robertson (74′ Hoever), Milner (79′ Elliott), Fabinho (79′ Duncan), Henderson (62′ Lallana), Wijnaldum (79′ Lewis), Oxlade-Chamberlain (62′ Wilson), Origi (62′ Brewster)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *