Αγωνιστικός αποκλεισμός και πρόστιμο για Στάριτζ

Βαριά τιμωρία για τον Ντάνιελ Στάριτζ από την FA.

O, πρώην πλέον, επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, τιμωρήθηκε από την FA με αποβολή έξι εβδομάδων από τα εγχώρια παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων των φιλικών) αλλά και χρηματικό πρόστιμο 75.000 λιρών, αφού κρίθηκε ένοχος για παραβίαση κανόνων της Ομοσπονδίας που αφορούν τον στοιχηματισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάριτζ κατηγορείται από τον Νοέμβριο για κάποια στοιχήματα που παίχτηκαν τον Ιανουάριο του 2018, όταν ο 29χρονος επιθετικός ήταν να δανειστεί από την ομάδα μας σε μία εκ των Γουεστ Μπρομ, Νιούκαστλ, Ίντερ και Σεβίλη. Όπως αποδείχθηκε από την αρμόδια επιτροπή, ο Στάριτζ εκείνη την περίοδο είπε στον αδερφό του, Λεόν, πως θα κατέληγε στη Σεβίλη.

Τελικά, ο Ντάνιελ έκανε λάθος, πήγε δανεικός στη Γουεστ Μπρομ, αλλά αυτή η… λάθος πληροφορία που έδωσε στον αδερφό του, του στοιχίζει μερικούς μήνες μετά.

Ο αγωνιστικός αποκλεισμός του διεθνή Άγγλου επιθετικού έχει τεθεί σε ισχύ από χθες, ωστόσο τα καλά νέα για εκείνον είναι πως  οι τέσσερις από τις έξι εβδομάδες της ποινής έχουν πάρει αναστολή μέχρι τις 31 Αυγούστου, συνεπώς θα μπορεί ξανά να παίξει από  την 31η Ιουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *