Έτοιμη για την πρεμιέρα | Liverpool 3-1 Osasuna: Match Review

Η Liverpool ολοκλήρωσε ιδανικά τα φιλικά προετοιμασίας, επικρατώντας με 3-1 της Osasuna στο Anfield – 2 γκολ ο Firmino, ασίστ ο Τσιμίκας.

Επόμενο ματς για τους Reds, το Σάββατο 14/8 (19:30) με τη Norwich στο Carrow Road για την 1η αγωνιστική της Premier League 2021/2022.

Με νίκη ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή προετοιμασία των Reds.

Η Liverpool επικράτησε με 3-1 της Osasuna στο Anfield στην πρόβα τζενεράλε για την έναρξη της Premier League το Σάββατο (14/8) κόντρα στη Norwich.

Το αυτογκόλ του Areso έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Klopp, ο Firmino πέτυχε δύο γκολ, με τον Κώστα Τσιμίκα να του… σερβίρει υπέροχα το πρώτο – Ο Kike μείωσε για τους Ισπανούς.


Αναλυτικά τα καλοκαιρινά φιλικά της Liverpool:

Wacker Innsbruck – Liverpool 1-1 (30′)
Stuttgart – Liverpool 1-1 (30′)
Liverpool – Mainz 1-0
Liverpool – Hertha BSC 3-4
Liverpool – Bologna 2-0 (60′)
Liverpool – Bologna 1-0 (60′)
Liverpool – Athletic Bilbao 1-1

Liverpool – Osasuna 3-1


Εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Firmino και τρομερή ασίστ του Τσιμίκα

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, περίπου 40.000 φίλαθλοι έδωσαν παλμό στο Anfield. Ο Klopp παρέταξε διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της Κυριακής κόντρα στη Bilbao, με τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται βασικός στα αριστερά της άμυνας.

Οι Reds δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 13ο λεπτό, με τον Minamino να επιχειρεί το πλασέ από τα αριστερά στην περιοχή, αλλά ο Juan έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Ιάπωνας επέμεινε και στο επόμενο λεπτό δικαιώθηκε, καθώς βρέθηκε ξανά από τα αριστερά, έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Areso και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Λίγο αργότερα, στο 21ο λεπτό, ήταν η στιγμή του Τσιμίκα να… λάμψει. Ο Έλληνας αμυντικός συνεργάστηκε άψογα με τον Minamino από τα αριστερά, έκανε υπέροχο γύρισμα στον Firmino, ο οποίος με προβολή σημείωσε το 2-0.

Η Liverpool συνέχιζε να βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι της, με τον Woodburn να περνάει στο 30ό λεπτό και να δείχνει αρκετά δραστήριος. Ο Oxlade-Chamberlain σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με βολίδα έξω από την περιοχή στο 37ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Minamino βρήκε ωραία με σέντρα στην περιοχή τον Firmino και ο Βραζιλιάνος με άψογο σταμάτημα και ιδανικό τελείωμα έκανε το 3-0.


Πολλές ευκαιρίες και νέα πρόσωπα στο δεύτερο ημίχρονο

Ο ρυθμός της Liverpool δεν έπεσε στο δεύτερο μέρος. Ο Origi ήταν η πρώτη αλλαγή του δευτέρου ημιχρόνου από τον Klopp και απείλησε στο 50ό λεπτό, με τον Juan να διώχνει το σουτ του Oxlade-Chamberlain (54′) και να μπλοκάρει την προσπάθεια του Firmino (57′).

Η Osasuna σκόραρε στην πρώτη (και μοναδική) ευκαιρία της στο 71ο λεπτό, με τον Kike από κοντά να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Ο Gomez αγωνίστηκε 60 λεπτά, Beck, Bradley και Davies πήραν λεπτά συμμετοχής, ενώ πέρασαν ως αλλαγή και οι Henderson-Thiago που έπαιξαν για πρώτη φορά στην pre-season.


Η σύνθεση της Liverpool:

Kelleher; N.Williams (Bradley 80′), Gomez (R. Williams 59′), Konate (B. Davies 80′), Tsimikas (Beck 71′); Fabinho (Thiago 59′), Oxlade-Chamberlain, Jones (Woodburn 30′); Gordon (Origi 46′), Minamino (Henderson 71′), Firmino (Clarkson 59′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *